Scoregoal: három pontot ért Suscsák gólja

KÖZLEMÉNY
2023. 12. 04., 21:25
Végig a hírös városiak irányították a meccset, ám a 33. percig kellett várni az összecsapás egyetlen találatára.

A várakozásoknak megfelelően az SG Kecskemét Futsal gárdája vette magához a kezdeményezést, és sorra alakították ki az ígéretes lehetőségeket, ám a Magyar Futsal Akadémia hálóőre remek napot fogott ki, és szinte bereteszelte kapuját. Ajtó-ablak helyzetet is elpuskáztak a kék oroszlánok, kissé görcsössé vált játékuk a sok elszalasztott akció miatt. A baj nem jár egyedül, Tomic bokasérülést szenvedett, és nem is tudta folytatni. A szünetre 0-0-s döntetlennel mehettek a felek.

Fordulást követően is hasonló volt a forgatókönyv, de a jég nem akart egyszerűen megtörni, továbbra is tartotta magát az MFA. A 33. percben aztán a mezőnyfölény végre góllá érett, Suscsák villant meg, és ezzel beérte a házi góllövőlistán Pál Patrikot, 0-1. A hajrában még kisebb-nagyobb helyzetek adódtak, de végül maradt az egygólos differencia.

Marko Gavrilovic sportigazgató: A három pontért jöttünk, és megszereztük. Talán mindenki könnyebb meccsre számított, de a mai is jól demonstrálta, hogy az NBI-ben nincsen lefutott összecsapás. Fiatal, lendületes ellenfelünk a maximumot nyújtotta, és ez majdnem elég is volt számukra a pontszerzéshez. A befejezéseink a mai napon borzalmasak voltak, de nyerni tudtunk, és csak ez számít most.

Magyar Futsal Akadémia – SG Kecskemét Futsal 0-1 (0-0)
Férfi futsal NBI, 16. forduló
2023.12.04., 18.30 @ SPORT11 Sport és Szabadidőközpont

https://futsalhungary.hu/meccs/1842474