Scoregoal: Kajtár Mátyás hosszabbított

KÖZLEMÉNY
2023. 06. 13., 21:22
Az SG Kecskemét Futsal saját nevelésű ifjú titánja, Kajtár Mátyás kettő plusz egy éves szerződéshosszabbítást írt alá a klubbal.

A mindössze még csak 17 esztendős játékos meghatározó tagja az U20-as csapatnak, és a felnőtt mezőnyben is rendre lehetőséget kapott a szakmai stábtól az élvonalban a mögöttünk hagyott szezonban. További büszkeségre ad okot, hogy az U19-es nemzeti válogatottnál is folyamatosan számolnak Kajtár Mátyással.

A 2022-23-as évadban az utánpótlás korosztályban csapata leggólerősebb játékosa volt, összesen 29 alkalommal talált be. A felnőttek között is eredményes tudott lenni öt alkalommal.

A klubvezetés elkötelezett a helyi kötődésű tehetségek megtartása mellett, így nem volt kérdés, hogy szeretnének hosszabbítani Kajtárral. A kettő plusz egy éves kontraktus aláírásáról így nyilatkozott az ifjú futsalos:

-Hálás vagyok az SG Kecskemétnek, hiszen itt tanultam meg a futsal alapjait, és mindig támogattak az edzők és csapattársak. Nagyon örültem, hogy számolnak velem a jövőben is, igyekezem meghálálni a bizalmat. Remélem, hogy az előttünk álló szezonban is sok győzelmet szerzünk, és szép sikereket érünk el közösen – mondta Kajtár Mátyás.