Scoregoal: két fiatal gárda ütközete következik csütörtökön

KÖZLEMÉNY
2023. 09. 05., 09:34
A férfi futsal-válogatott vietnámi útja előtt csütörtökön még hazai bajnoki vár az SG Kecskemét Futsal csapatára. 18:30-tól a Magyar Futsal Akadémiát fogadják a Messzi István Sportcsarnokban a kék oroszlánok.

Négy fordulót követően a hírös városiak 6 ponttal, a 6. pozíción állnak, míg aktuális ellenfelük egyelőre nem szerzett egységet a pontvadászatban. A korábban Kecskeméten is játszó Boznánszky Gábor gárdája viszont megmutatta, hogy a legjobbak ellen is tudnak stabil játékot produkálni, hiszen a Haladás és az MVFC is megszenvedett ellenük.

Az SG Kecskemét Futsal a legutóbbi bajnokin fontos győzelmet zsebelt be Debrecenben. Szeretnék az MFA ellen is a maximálisan begyűjthető pontokat megszerezni.

Marko Gavrilovic sportigazgaztó: A Magyar Futsal Akadémiát fiatal és tehetséges játékosok alkotják, akárcsak a mi csapatunkat, úgyhogy elmondható, hogy egy lüktető összecsapásra van kilátás csütörtökön. Az idei pontvadászatban még nem gyűjtöttek pontot, de ettől függetlenül nagyon komolyan kell vennünk őket, ha a három pontot itthon szeretnénk tartani. A Debrecen elleni siker sokat jelentett számunkra, és bízom benne, hogy lendületet ad a folytatásra. Még van egy-két kérdőjel mindig az összeállításunkat illetően. Reménykedem benne, hogy minél többen bevethetőek lesznek a válogatott szünet előtti fordulóban. Csapatként kell küzdenünk, és maximálisan koncentrálni a siker érdekében. Szurkolóink támogatására számítunk ezúttal is. Fontos lesz, hogy ott legyenek mellettünk!

SG Kecskemét Futsal – Magyar Futsal Akadémia
Férfi futsal NBI, 5. forduló
2023.09.07., csütörtök 18:30 @ Messzi István sportcsarnok
Live Stream a klub YouTube csatornáján lesz elérhető.