Scoregoal: Marko Gavrilovic folytatja a munkát Kecskeméten

KÖZLEMÉNY
2023. 06. 11., 12:21
Egy plusz egy éves szerződéshosszabbítással folytatja a munkát az SG Kecskemét Futsal élén sportigazgatóként Marko Gavrilovic.

A klubvezetés arra kérte fel a szerb szakembert, hogy a felnőtt csapaton túl az utánpótlás korosztályoknál folyó munkát is vegye felügyelete alá, ezzel biztosítva a futsal kecskeméti jövőképét.

– Köszönöm a bizalmat a klubvezetés számára – nyilatkozta Marko Gavrilovic. – Megtisztelő, hogy velem képzelik el a jövőt Kecskeméten. Úgy gondolom, hogy nagy fejlődésen mentünk át az elmúlt szezonban, és az a célom, hogy ez a következő időszakban is így legyen, és dicsőséget szerezzünk a városnak, szurkolóinknak. Kecskeméten minden adott, hogy sikeresen építkezhessünk tovább. Jó példa erre a nemrég átadott sportcsarnok is, ami bázisa lesz a kék oroszlánoknak. Fontos lesz, hogy az utánpótlásunkat még jobban megerősítsük, ez kitartó és sok munkát fog igényelni, mi készen állunk a feladatra. Jó példák lehetnek a feltörekvő fiatalok számára Haász Benjámin és Kajtár Mátyás, akik mára már a felnőtt NBI-es csapat oszlopos tagjai. Szerencsére többen is vannak, akikben megvan a potenciál, így bizakodva tekintek a hírös városi futsal jövőjére. A nyáron sem fogunk tétlenkedni, dolgozunk minden egyes nap, hogy ütőképes csapattal vágjunk neki a következő szezonnak. Építkeznünk kell, fejlődni és alázatosan munkálkodni, hogy majd egyszer azt elmondhassuk, mi vagyunk a bajnokok.  Természetesen ez nem egy fog egyik napról a másikra megtörténni. Türelem, munka és kitartás kell, hogy céljainkat elérjük – mutatott rá a szerb szakember.