Scoregoal: menekülés a győzelembe

KÖZLEMÉNY
2023. 06. 04., 18:23
Hétfőn a férfi futsal NBI bronzcsatájának negyedik felvonása következik, ezúttal Veszprémben. Az SG Kecskemét Futsal eltökélt szándéka, hogy kiegyenlítse a párharcot, és az ötödik, kecskeméti meccsen zsebelje be a bronzérmet.

Az eddigi mérkőzések mind végletekig kiélezett csatákat hoztak, így a negyedik is parázsnak ígérkezik. A tét nagy, hiszen a hírös városiak számára csak a győzelem jöhet szóba, miután pénteken a Veszprém győzni tudott a Messzi István sportcsarnokban.

Marko Gavrilovic sportigazgató: Természetesen csalódottak vagyunk, hogy a legutóbbi meccsen alulmaradtunk, hiszen nem szolgáltunk rá. Jelenleg 2-1 az állás a Veszprém javára. Egy út maradt számunkra, mégpedig az, hogy nyerjünk ellenük hétfőn idegenben. Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy képesek vagyunk a sikerre, hiszen a szezon során sokszor megmutattuk erőnket aktuális ellenfelünkkel szemben is. Hinnünk kell magunkban, és bizonyítani, hogy mi vagyunk a jobbak. Mindenki a csapatban tudja a dolgát, és a maximumot fogja kihozni magából, hogy pénteken, az ötödik meccsen, Kecskeméten dőljön el a bronzérem sorsa. A célunk nem változott, továbbra is éremmel akarjuk zárni az évadot, és  ezért mindent megteszünk Veszprémben hétfőn!

Veszprém Futsal – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI 3. helyért, negyedik mérkőzés
2023.06.05., hétfő 18:30
Március 15 Sportcsarnok

A párharc az egyik csapat három győzelméig tart. 2-1-re a Veszprém vezet.

Youtube stream itt lesz megtekinthető.