Scoregoal: Nyíregyházára is a három pontért utazunk

KÖZLEMÉNY
2023. 11. 04., 11:21
Hétfőn, a 11. fordulóban az Á Stúdió Nyíregyháza vendégei lesznek a kecskeméti futsalosok. A Continental Arénában 18:30-tól csapnak össze a csapatok.

Mindkét gárda 17 ponttal a tarsolyban várhatja a következő megmérettetést. A nyírségiek jó formában vannak, hiszen legutóbbi hat meccsükből négyet megnyertek, csak a Berettyóújfaluval szemben maradtak alul a keleti derbin, valamint egy előrehozott, Haladás elleni mérkőzésen. Az SG Kecskemét Futsal is jó előjelekkel várhatja az idegenbeli szereplést: legutóbb 9-0-ra ütötték ki a Pécset, és előtte is fontos egységeket szereztek az MVFC és az Újpest ellen.

Marko Gavrilovic sportigazgató várakozásai: A Nyíregyháza komoly erőt képvisel a bajnokságban, sok rutinos játékossal bírnak, akik közül többet is jól ismerhetünk, hiszen Dávid és Öreglaki is korábban Kecskeméten futsalozott. Továbbá ott van Maneca, aki azeri válogatott, és a gólerős és technikás brazil, Dos Santos. Az eddigi eredményeik alapján méltán vannak a dobogó közelében. Mi egy új utat járunk, hiszen a nyáron úgy döntöttünk, hogy a jövőbe invesztálunk, és fiatalítunk. Hiszem, hogy jó úton járunk, és megvan a csapatunkban a spiritusz, hogy céljainkat elérjük, bárki is legyen az ellenfél. Természetesen Nyíregyházára is a három pontért utazunk. Minden erőnkkel arra fókuszálunk, hogy újabb sikert arassunk. Egy közönségszórakoztató, parázs ütközetre számítok. Egyedül Haász nem lesz nálunk bevethető előreláthatólag. Bízom a csapatomban, és az eredményes szereplésben.

Á Stúdió Nyíregyháza – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI, 11. forduló
2023.11.06., 18.30 @ Continental Aréna

Élő közvetítésről egyelőre nem kaptunk információt. Ha lesz, akkor feltétlenül megosztjuk szurkolóinkkal a linket a meccset megelőzően.