ScoreGoal: parázs derbire van kilátás hétfőn a Veszprém ellen

KÖZLEMÉNY
2023. 05. 11., 11:35
A felsőházi rájátszás utolsó hazai mérkőzése következik május 15-én, hétfőn 18.30-tól az SG Kecskemét Futsal számára. Az már eldőlt, hogy a hírös városiak a bronzéremért folytathatják majd ezen szakasz lezárulta után a küzdelmeket, mégis van külön tétje a két gárda összecsapásának.

Azért is elmondható ez, mert a Kecskemét-Veszprém mérkőzések mindig izgalmakat szülnek, és egyfajta egészséges rivalizálás is kialakult a felek között az elmúlt években.

A 2022-23-as évadban a hírös városiak voltak eredményesebbek a pontvadászatban és a Magyar Kupában is. A kék oroszlánok számára már biztos a 3. pozíció a felsőházban, míg a Veszprém számára egy idegenbeli siker jelentené az esélyt, hogy éremért játszhassanak a szezon végén.

Marko Gavrilovic sportigazgató várakozásai: A Magyar Kupa elődöntő után három nap szünetet kapott a csapat,  hogy legyen idő az elmúlt időszak feszes tempóját némileg kipihenni a játékosoknak. Szerdán már újra edzésbe álltunk, hogy az előttünk álló bajnoki megmérettetésekre a lehető legjobb formába lendüljünk. Ha a bajnoki tabellára tekintünk, akkor már biztos, hogy a harmadik helyről várhatjuk majd a bronzcsatát. Ez nem jelenti  azt, hogy a hátralévő két meccsünkön ne szeretnénk a legtöbb pontot megszerezni. Fontos, hogy ezeket a mérkőzéseket is nagyon komolyan vegyük, és megmutassuk karakterünket. Hétfőn a Veszprém ellen vívjuk a felsőházi rájátszás utolsó hazai mérkőzését, amelyen feltett szándékunk, hogy nyerjünk. Úgy gondolom, hogy egy nagyon parázs összecsapásra van kilátás, hiszen ellenfelünk számára élet-halál kérdés lesz ez a mérkőzés. Két motivált és minőségi futsalt bemutató gárda mérkőzése lesz ez egészen biztosan. Szurkolóinkat várjuk szeretettel most is. Biztatásukra nagy szükségünk lesz, hogy sikerrel vegyük a találkozót. 

SG Kecskemét Futsal – Veszprém Futsal
Férfi futsal NBI felsőházi rájátszás 9. forduló
2023.05.15., hétfő 18:30
Messzi István Sportcsarnok

Aktuális tabella ide kattintva

Live Stream a klub YouTube csatornáján lesz elérhető.


Jegyárak:

14 év alatt ingyenes.
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Felnőtt: 1000 Ft