Sereghajtók csatájára készül a Kecskeméti NKSE

2023. 05. 05., 10:04
A Gárdony-Pázmánd NKK elleni megmérettetésen a Kecskemétnek lehetősége nyílik a pontszerzésre, noha a sérülések, illetve a májusi ballagások és érettségi időszak is alaposan megnehezíti Mátrai edző dolgát, fiatal csapata érintettsége okán.

Egyenlő erők csatájának tűnhet a vasárnapi bajnoki, hiszen a Gárdony-Pázmánd 14., a KNKSE a 15. a tabellán, ám a két csapat mérlege nagyban különbözik.

A Gárdony-Pázmánd 6 győzelmet szerzett a bajnokságban és 19 alkalommal maradt alul, míg a KNKSE 2 döntetlen mellett 23 vereséget számlál – a  papírforma a hazaiak diadalát ígéri. A két csapat december 11-én, a 12. fordulóban találkozott egymással, akkor a Gárdony-Pázmánd tükörsima, 10 gólos győzelmet aratott (27-37).

Mátrai Péter vezetőedző (KNKSE): - Még nem tudjuk, milyen kerettel vágunk neki a vasárnapi megmérettetésnek. Sérülések és egyéb problémák nehezítik a dolgunkat, igaz, ez nem újdonság – így telik az évünk. Nem maradhatott más célunk, mint a tisztes helytállás, mostanra a fiataljaink több, mint 50 tétmérkőzésen vannak túl a szezonban, most már arra is ügyelnünk kell, hogy ne legyenek komolyabb sérülések és becsülettel végigvigyük a szezont.

Gárdony-Pázmánd NKK – Kecskeméti NKSE

Női kézilabda NB I/B, 27. forduló
2023. május 07. vasárnap, 16:00

Gárdony, Ált. Isk. Sportcsarnok
Vezeti: Hársfalvi, Mórocz