Sétáljon velünk! Kunszálláson folytatódik a Térségi Értékjáró Séta sorozat

KÖZLEMÉNY
2023. 10. 03., 09:52
Az értékjáró séta sorozatot 2021-ben hívta életre az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület, amelynek során az egyesület tagtelepüléseire teszünk kirándulást. A település értékeit egy sétaútvonalon fedezzük fel egy kellemes szombati napon.
Értékjáró séták - 7

Az idei év negyedik kirándulása alkalmával Kunszállásra invitáljuk Önöket, ahol a vendégeket falusi környezet, városi minőség várja! Tartson velünk!

Kunszállási megállóhelyek:

  1. Kunszállás Község Önkormányzata
  2. Gyöngyösi Mátyás Helytörténeti Gyűjtemény
  3. Kármel-hegyi Boldogasszony Plébánia
  4. Órák Háza
  5. Cines Horgásztó *
  6. Polyák Borbirtok *
  7. Petőfi Rendezvény- és Faluház

*: Gépjárművel érjük el ezeket a helyszíneket.

A programokon a részvétel ingyenes, a Faluházban elköltött ebéd kivételével, ez fakultatív programAz ebéd ára: 2000,-Ft / fő. Menü: csülökpörkölt.

A Polyák Borbirtokon borkóstolóval és borvásárlási lehetőséggel várják a vendégeket. Meg lehet majd kóstolni a Polyák Borászat Grand Kékfrankos borát is, amely az idei évben a Kecskemét Város Bora díjat nyerte el.

Kérjük, hogy minden kedves jelentkező regisztráljon ezen a felületen október 11. szerda 12 óráig: https://forms.gle/65y8sYwWAajvW7m1A

Bővebb információ: 06-76/504-780.


Utazás: egyénileg. 

Találkozó időpontja: 2023. október 14. szombat 9 óra

Helyszíne: Kunszállás Község Önkormányzata, Dózsa György u. 24.

A programról részletesen tájékozódhat az Aranyhomok Egyesület Facebook oldalán is: https://www.facebook.com/akegyesulet vagy az egyesület honlapján www.aranyhomok.hu

Figyelmébe ajánljuk az Aranyhomok Kincsei Települési Értéktárak gyűjteményét, letölthető itt: http://www.helyiertekeink.aranyhomok.hu

A túra egész évben egyénileg is bejárható a Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció segítségével. Hamarosan letölthető:

http://aranyhomok.hu/hireink/elindult-a-kecskemet-es-tersege-turisztikai-applikacio

Szeretettel várjuk, fedezze fel az Aranyhomok Egyesülettel Kunszállás kincseit!