SG Kecskemét Futsal: Pozitív attitűd és sok energia kell a DEAC elleni sikerhez

2023. 08. 31., 10:20
A hétfői, Veszprém elleni hazai bajnokit követően pénteken már Debrecenben van jelenése az SG Kecskemét Futsal csapatának az NBI-ben.

Mindkét gárda három egységgel a neve mellett várhatja a 4. forduló megmérettetését. A Kecskemét egy győzelemmel és két vereséggel áll a tabella 9. helyén, míg a DEAC három döntetlennel a 10. pozíciót foglalja el.

A felkészülés időszakban már találkoztak egymással a csapatok. Akkor 4-1-es hírös városi siker született zárt kapuk mögött a Dunszt Ferenc Sportcsarnokban, Kecskeméten.

Marko Gavrilovic sportigazgató: Szerdán és csütörtökön folytattuk a munkát a csapattal, készülve a pénteki, debreceni meccsre. A helyzetünk nem túl fényes, ugyanis Szabó Ábel és Fekete Márk nem lesz bevethető, és Biró Attila is jelezte, hogy sérüléssel küszködik. Tomicra remélem már számíthatunk, ha csak pár percre, de akkor is segítség lenne játéka a jelenlegi szituációban. Ennek fényében, és egyébként is elmondható, hogy egy nehéz összecsapás vár ránk a cívis városban. Ha a két csapat történelmét nézzük, akkor eddig nem sok babér termett számunkra ellenük, mikor ők voltak hazai pályán. Feltett szándékunk, hogy ezt a sorozatot megtörjük, és elhozzuk a számunkra nagyon fontos három pontot. Pozitív attitűdre, sok energiára és kitartásra lesz szükség, hogy sikerrel vegyük az előttünk álló feladatot. Úgy gondolom, hogy csapatunk képes lesz erre, bízom a fiúkban!

DEAC – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI, 4. forduló
2023.09.01., 18:30 @ DESOK Csarnok