SG Kecskemét Futsal: Veszprémben folytatódik hétfőn a felsőház

2024. 03. 15., 17:23
A válogatott összetartás miatti szünet alatt sem álltak le a kecskeméti férfi futsalosok, és becsülettel készültek a hétfőn folytatódó felsőházi küzdelmekre. A kék oroszlánok mindent elkövetnek, hogy folytassák a jó szereplést.

Az alapszakaszban mindkétszer a Veszprém örülhetett, így van miért visszavágnia a kecskeméti férfi futsalosoknak hétfőn a királynék városában.

A felsőházat pazarul kezdte az SG Kecskemét Futsal, ugyanis négy meccsből hármat sikerrel vettek, és többek között a Haladás és a Berettyóújfalu skalpját is begyűjtötték, így a tabella 2. helyén állnak a hírös városiak.

A házigazda Veszprém ellentétes utat járt be a rájátszásban, egy meccset sem tudtak eddig nyerni, sőt pontot sem szereztek, ám ez nem altathatja el a kék oroszlánokat.

Marko Gavrilovic sportigazgató: Mindkét csapat számára borzasztóan fontos összecsapás lesz a hétfői. Mi szeretnénk folytatni jó szereplésünket a felsőházban. A Veszprém az egyetlen csapat, amely ellen nem tudtunk nyerni ebben a szezonban, tehát mondanom sem kell, mennyire motiváltan várjuk az ütközetet. Továbbra is nagy problémát jelentenek a sérülések számunkra. Sajnos a válogatott összetartásról Biró Attila sérülten tért vissza, és még nem tudni, hogy bevethető lesz, vagy sem. A nehéz helyzetekben már többször sikerült megmutatnunk karakterünket. Kemény csata vár ránk Veszprémben hétfőn. Bízom a csapatunk erejében, és a jó eredmény kiharcolásában.

1. Futsal Club Veszprém – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI felsőházi rájátszás, 5. forduló
2024.03.18., hétfő 18.30 @ Március 15. úti Sportcsarnok

Élő közvetítés itt lesz elérhető.