Stresszmenedzsment tréning a kereskedelmi és iparkamarában

2023. 03. 21., 17:26
A stresszmenedzsment állt a középpontban a mai napon a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A HR Klub tréningbemutató klubrendezvényén a résztvevők az önreflexió segítségével megismerhették a stressz tüneteit és forrásait, a külső és belső hatóerőket.
Fotó: Puskás Barbara
A galéria 8 képet tartalmaz

A mai napon a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében segítettek rávilágítani arra, mik, azok a pontok, amelyek kiváltják a stresszt. Az iparkamara HR Klubjának tréningbemutató klubrendezvényén az érdeklődők megismerhették a stressz okait és megoldásait.

- A mai időszakban - a Covid után, az ukrán háború, a gazdasági helyzet eredményeképpen - egy nagyon dinamikusan változó környezetben élünk, ami stresszforrásként működik Ezért nem mindegy, hogyan éljük meg ezt az időszakot, és önmagunkban hogyan kezeljük az esetlegesen vele járó stresszt
— mondta az egyik résztvevő, Szilágyi-Bécsi Tímea, az SZBT Development Kft. tulajdonosa.

Az eseményen az iparkamara HR Klubjának tagjai és a kamara ügyfelei vehettek részt. A 4 és fél órás rendezvényen megmutatták a belső elakadások lehetséges okait, ezzel elősegítve az eddigi életutak átgondolását.

Az ilyen tréningek arra ösztönöznek, hogy a résztvevők megtalálják belső erőforrásaikat és azokat a pontokat, amelyek stresszt váltanak ki. Mindez interaktív formában zajlik, a tréningbemutatón az önreflexió segítségével megismerhetik a stressz alaprajzot, a stressz tüneteit és forrásait, a külső és belső hatóerőket.

Az esemény közben lehetett kérdezni a trénertől, illetve az érdeklődők elmondhatták felmerülő véleményüket egy kötetlen beszélgetés során.

Az eseményről bővebb összeállítást a KTV Gazdasági Ablak című magazinjában láthatnak!