Címke: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Keresés
Dátum választó
Rendezés
42 találat
2023.08.09

Új helyszínen rendezik meg idén a Hírös Vacsorát

Idén új helyszínen tartják meg a Hírös Vacsorát a Hírös Hét Fesztivál egyik fő elemeként. A Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara jótékonysági rendezvényére augusztus 24-én, csütörtökön 15. alkalommal hívja tagjait és a vállalkozásokat közösen a Kecskeméti Csárda csapatával.
2023.05.18

Célkeresztben a kiberbiztonság

Vállalatokat érintő aktuális kiberbiztonsági fenyegetésekről, valamint a kiberbiztonsági felügyeletről szóló új törvényről tartottak konferenciát a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.
2023.05.17

Megjelent a legújabb Gazdasági Ablak

Legfrisebb Gazdasági Ablakunkban összefoglalót láthatnak a KAVOSZ Zrt. és a Portfólió közös országjáró konferencia sorozatának kecskeméti eseményéről, amelyet a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában rendeztek meg. Emellett beszámolunk az iparkamara Fodrász Klubjának továbbképzéséről és a május 11-én megnyílt Három ecset színei című kiállításról.
2023.05.11

Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!

Kecskemét, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza adott otthont ma a Portfolio online gazdasági újság, valamint a KAVOSZ Zrt. országos gazdaságélénkítő road showjának. A rendezvény középpontjában ezúttal a mikro-, kis- és középvállalkozások álltak. A szakemberek arra keresték a választ, hogy az ágazatra milyen hatással lesznek a világgazdasági folyamatok, és hogyan tudja őket támogatni a kormányzat.
2023.04.13

Iparkamara: itt van a digitális ipari forradalom kora

2023-ban beköszöntött a digitális ipari forradalom korszaka, amelyre a kis- és közepes vállalkozásoknak is fel kell készülniük. Ezt a folyamatot igyekezett ma (csütörtök) segíteni a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja, valamint a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezvénye. Az eseményen többek között elhangzott, hogy a megyei vállalkozások digitalizációja intenzíven növekszik, de a lemaradások országos viszonylatban még mindig jelentősek.
2023.04.05

Gyakorlati Oktatók és Oktatásszervezők Klubja tavaszi ülése – szakképzési rendezvény a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2023. április 3-án szakképzési rendezvényt szervezett a szakképző intézmények képviselői és a duális képzési partnerei részére. Téma: 2022. szeptember 1-én először kezdték meg a 11. évfolyamos technikumi képzésben résztvevő tanulók az új típusú szakirányú oktatást. Ez a képzési rendszer - mely egyidejűleg készít fel az érettségi vizsgára és a szakmai vizsgára is - egy új helyzetet, egy új megoldandó feladatot teremtett a szakképző iskolák és a duális képzőhelyek számára is.
2023.03.27

Szakmai előadássorozatot tartott az Iparkamara

Szakmai napot szervezett a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara HR vezetők és könyvelők klubja a mai napon, amelyen személyesen 12, online pedig közel 150 fő vett részt. Az előadássorozaton a hallgatók megismerhették az átalányadózással járó kötelezettségeket, a fontos határidőket és a NAV Ügyfélportáljának megújult felületét.
2023.03.25

Itt a Gazdasági Ablak legújabb adása

Elkészült a Gazdasági Ablak legújabb adása. A magazin beszámol a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara HR Klubjának tréningbemutató klubrendezvényéről, amelynek középpontjában a stresszmenedzsment állt. Bemutatkozik a műsorban Vinczellér Zsolt tervező művész is, aki a nemzeti ünnep alkalmából vehette át a Ferenczy Noémi-díjat. A Gazdasági Ablak kiemelten foglalkozik a Tudástranszfer címmel megrendezett duális képzési konferenciával is.
2023.03.23

Duális képzési konferenciát tartottak az Iparkamarában

Tudástranszfer címmel duális képzési konferenciát tartott ma délután a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A konferencián az Iparkamara és a Neumann János Egyetem vezetői egy hosszútávú megállapodást is aláírtak, aminek célja a térség felsőoktatásának fejlesztése, valamint a vállalkozások és a felsőoktatás közötti kapcsolat erősítése.