Színházi angyal vagyok 2023-ban is

KÖZLEMÉNY
2023. 01. 11., 11:39
Már lehet jelentkezni a 2022/23-as évad első előadására a Színházi angyal vagyok elnevezésű jótékonysági programunk keretében.

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház célja, hogy ezzel a jótékonysági programmal évről évre lehetőséget kínáljon a kultúrát nélkülözni kényszerülő gyermekeknek és felnőtteknek azzal, hogy elérhetővé teszi számukra a színházi élményeket.

A 2022/23-as évad első #színháziangyalvagyok előadása:

Utazás a szempillám mögött

Helyszín: Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház (6000 Kecskemét, Katona József tér 5.)

Időpont: 2023. február 19. vasárnap 11:00

Maximális létszám: 30 fő

Olyan gyermekekkel és ifjúsággal foglalkozó civil szervezetek, alapítványok, egyesületek és közösségek jelentkezését várjuk, akik a program keretein belül szeretnék megtekinteni a Csukás István művéből készült zenés mesejátékot. Nem csupán saját maguk általi jelentkezésre van lehetőség, bárkitől szívesen fogadjuk az ajánlásokat azokról a közösségekről, akiket szívesen hozzájuttatnának egy ilyen kivételes lehetőséghez.

A jelentkezéseket és ajánlásokat 2023. január 15. éjfélig várjuk a [email protected] e-mail-címre, de üzenetben, kommentben a színház Facebook-oldalán keresztül is eljuttathatják hozzánk.

Arról, hogy ki látogathat el hozzánk a fenti előadásra, zárt sorsolás keretében döntünk január 16-án, és még aznap ki is hirdetjük a nyertest a Facebook-oldalunkon és a honlapunkon.

Aki pedig segítene nekünk népszerűsíteni ezt a küldetést, használja a közösségi médiában a #színháziangyalvagyok címkét. Váljon Ön is színházi angyallá!

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) támogatásával valósul meg.

Bővebb információ az előadásról