Színházi angyal vagyok: Hattyú + A telefon

KÖZLEMÉNY
2023. 03. 08., 07:17
Már lehet jelentkezni a következő előadásra a Színházi angyal vagyok elnevezésű jótékonysági program keretében.

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház célja, hogy ezzel a jótékonysági programmal évről évre lehetőséget kínáljon a kultúrát nélkülözni kényszerülő gyermekeknek és felnőtteknek azzal, hogy elérhetővé teszi számukra a színházi élményeket.

A 2022/23-as évad második Színházi angyal vagyok előadása:

Hattyú + A telefon

Helyszín: Kelemen László Kamaraszínház (6000 Kecskemét, Rákóczi út 15.)

Időpont: 2023. március 22. szerda 19:00

Maximális létszám: 30 fő

Olyan civil szervezetek, alapítványok, egyesületek és közösségek jelentkezését várjuk, akik a program keretein belül szeretnék megtekinteni a Hattyú című balettet és A telefon című vígoperát egy este felejthetetlen programjaként. Nem csupán saját maguk általi jelentkezésre van lehetőség, bárkitől szívesen fogadjuk az ajánlásokat azokról a közösségekről, akiket szívesen hozzájuttatnának egy ilyen kivételes lehetőséghez.

A jelentkezéseket és ajánlásokat 2023. március 13. éjfélig várjuk a [email protected] e-mail-címre, de üzenetben, kommentben a színház Facebook-oldalán keresztül is eljuttathatják hozzánk.

Arról, hogy ki látogathat el hozzánk a fenti előadásra, zárt sorsolás keretében döntünk március 14-én, és még aznap ki is hirdetjük a nyertest a Facebook-oldalunkon és a honlapunkon.

Aki pedig segítene nekünk népszerűsíteni ezt a küldetést, használja a közösségi médiában a #színháziangyalvagyok címkét. Váljon Ön is színházi angyallá!

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) támogatásával valósul meg.

Bővebb információ az előadásokról: HattyúA telefon