Szívben gyűjtött jótékonyság – Segítsen Ön is!

KÖZLEMÉNY
2023. 11. 09., 14:59
A BÁCSVÍZ Zrt. egyik munkatársa kisgyermekének fejlesztő célú kezeléséhez, életminőségének javításához szeretne segítséget nyújtani a napokban elindított kupakgyűjtő akciójával. A cég ehhez kéri nem csak az ott dolgozók, hanem mindazok támogatását, akiknek erre lehetőségük van.

Biztosan sokaknak feltűnt már a BÁCSVÍZ kecskeméti, Izsáki úti központi ügyfélszolgálati irodájának bejárata mellett elhelyezett, műanyag kupakok gyűjtésére szolgáló kék színű fémszív. A vizes, üdítős, gyümölcsleves, mosóporos és tusfürdős flakonok kupakjainak gyűjtésével a cég egyrészt segíti azok újrahasznosítását (rekeszek, tárolóedények stb. lesznek belőlük), másrészt a kupakok átvevőjétől és feldolgozójától kapott pénz egy vízműves munkatárs kisgyermekének fejlesztő célú kezeléséhez, életminőségének javításához szolgál eszközül.

A kecskeméti székhelyű a Miga Metall Kft. a BÁCSVÍZ megkeresésére térítésmentesen készítette el a fémszívet, mely remélhetőleg hamar tele lesz szeretettel gyűjtött kupakkal.

A BÁCSVÍZ Zrt. előre is köszöni mindenkinek, aki a szívben gyűjtött kupakokkal a nemes ügy mellé áll. Segítsen Ön is, ha lehetősége van rá!