Szűrőkamiont szervezett a Plazma Center a Domus parkolóba

2023. 06. 26., 10:02
Szűrőbusszal és egészségmegőrzéssel kapcsolatos tudnivalókkal várta a lakosságot a kecskeméti Plazma Center vasárnap. Aki ellátogatott a Domus parkolóban, nem csak átfogó képet kapott az egészégéről, hanem egy ajándékcsomagot is.
A galéria 16 képet tartalmaz

A kecskeméti Plazma Center életében rendkívül fontos az egészségmegőrzés és az egészségügyi vizsgálatok megléte. Ezért szervezték vasárnap az Európai Unió által elindított programot, ahol több mint negyven szűrési vizsgálaton vehetnek részt a jelentkezők.

A szervezők az eseményt első körben a Kecskeméti Plazma Centerben hirdették meg, dolgozóik és plazmaadóik garantált időpontokban vehettek részt az eseményen. De természetesen a kecskeméti lakosságra is gondoltak, bárki jöhetett, időpontfoglalás nélkül, csak ki kellett várni a sorát.

De érdemes volt várni, ugyanis a szűrési vizsgálatok átfogó képet adtak az illető egészségéről. Amint kiderült valami eltérés a leletekből, a szakemberek tanácsokkal látták el a vizsgált személyt. Elmondták, hova fordulhat, hogyan tud ezen javítani, vagy állapotát kordában tartani.

A vizsgálatok végén mindenki kapott kinyomtatva egy teljes kórképet és tájékoztatót, mellyel már célirányosan fordulhatnak orvosukhoz, bármilyen eltérés esetén.

A szűrőkamionban zajló egészségügyi vizsgálatok mellett a sátorban egészségmegőrzéssel kapcsolatos tudnivalókkal is várták a résztvevőket, akik csomagot is kaptak, mely ajándékokat, tájékoztatókat, ismertető dokumentumokat tartalmazott az egészség megőrzéséről, az egészéges életmódról.

(x)