Tablószavazás 8.0 - Elkezdődött a 2023-as verseny!

2023. 06. 07., 15:56
Elkezdődött a 2022-as Tablóverseny, melynek győztesei idén is remek ajándékokkal gazdagodnak. A végzős középiskolás osztályok fotói a főtéren is megtekinthetők, de felkerülnek a Hírös.hu oldalra is, ahol bárki szavazhat a neki tetszőre.
Fotó: Banczik Róbert
A galéria 30 képet tartalmaz

Mára már hagyománnyá vált, hogy Kecskemét végzős középiskolásainak tablói megjelennek a főtéren. Az alkotások nem csak színesetik a teret, hanem mesélnek is. Iskolákról, osztályokról, közösségekről, tanulókról, akik itt váltak felnőtté, tanárokról, akik ki tudja, hanyadik csapatukat vezették végig a rögös, érettségiig vezető úton. Maga a tablókiállítás pedig tisztelgés a város végzős diákjai előtt, aki közül sokan már a diákévek alatt is vitték hírét városunknak, és most még többen, még messzebbre, még magasabbra törnek. Kecskemét büszke rájuk, a Hírös.hu pedig boldogan számol majd be sikereikről.

De ne rohanjunk annyira előre!

Vannak tehát a tablók, kiállítva a főtéren. És ugyanezek a tablók megtalálhattók itt, a Hírös.hu-n is. Itt azonban nem csak gyönyörködni lehet bennünk, hanem szavazni is lehet rájuk. De nem csak lehet, hanem érdemes is, mert az első három helyezett osztály értékes nyereményekben részesül. Olyanokban, melyek még egy utolsó, nagy, közös bulira adnak lehetőséget, mielőtt mindenki elindul a szélrózsa minden irányába.

Nézelődjetek, kattintsatok, szavazzatok, a legtöbb szavazatot bezsebelő három osztályt pedig várják a nyeremények:

3. helyezett:

Belépőjegyek a Kerekdombi Termálfürdőbe, wellness részleg használattal.

2. helyezett:

Kombináltek belépőjegy korlátlan csúszdahasználattal a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkba.

1. helyezett:

Belépőjegyek a WORLD IS MINE június 24-i ULTRA COLOR FESTIVAL-ra (color ticket). Helyszín: Kecskemét, Domb Beach.

Szavazni június 15-én éjfélig lehet ITT!

A szavazásról

A szavazás ikonja az iskola neve mellett látható. Egy tablóra kétóránként lehet szavazni. Ha egyszer megtörtént a szavazás, újra csak két óra múlva lehet szavazatot leadni. A szavazás ikonja ezt jelzi is. Egymás után több tablóra is szavazhatsz, de az újraszavazásra mindenütt ki kell várni a két órát!

Kapcsolódó cikk