Találkozó a Kecskemét City Balett sztárjaival

Programajánló keddre

2022. 11. 21., 07:26
Látott Ön mostanában bármilyen zenés előadást a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban? Esetleg nem mindennapi táncszínházi előadást? Nos, ezeknek főszereplői a teátrum balett-tagozatának, a Kecskemét City Balettnek tagjai voltak, akik egész évadon át erőn felül dolgoznak. Éppen a napokban értek haza Bosznia-Hercegovinából, ahol vendégjátékon jártak Szárnyalás című előadásukkal.

De vajon milyen egy táncművész élete, hogyan gondolkodik, miként alkot, milyen eszközökkel próbálja átadni az érzelmeit a táncon keresztül? A tánc beszél, egyfajta nonverbális kommunikáción keresztül. De vajon értjük-e? 

Decemberben újra látható Kecskeméten a LOTUS projekt című táncszínházi előadás, melynek kapcsán 2022. november 22-én 19 órától az alkotókkal találkozhatnak a Kulissza Kávézóban.

A Kecskemét City Balett művészeti vezetőjét, Barta Dóra rendező-koreográfust, Katonka Zoltán koreográfusasszisztenst, illetve világítástervezőt, valamint Szőllősi Krisztina és Nagy Nikolett táncművészeket Tóth Kata dramaturg kérdezi az alkotás élményéről és a táncművészet varázslatos világáról.

Tartson velünk és kóstoljon meg egy finom koktélt, turmixot, forró csokit vagy teát, miközben kedvenc művészei ülnek a szomszéd asztalnál! Értsük meg együtt a tánc formanyelvét, egyúttal a varázslatos LOTUS projekt mély és lenyűgöző világát!

Helyét regisztrációval biztosíthatja a [email protected] e-mail-címen. A belépés díjtalan, de pénztárcabarát ajánlataink kipróbálása jó szívvel ajánlott!