Archívum

Hegyes Attila

30/362-1442
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2023.03.07

Iparkamara - Tudnivalók az ESG keretrendszerről

Újabb, főképp a nagyobb cégeket érintő változásról, az ESG keretrendszerről tartottak előadást ma (kedden) a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában. A téma felvetése azért fontos, mert jövő évtől a tőzsdén jegyzett nagyobb vállalatoknak már jelentést kell készíteniük arról, hogy árbevételük és költségeik mekkora hányada kapcsolódik igazoltan fenntartható tevékenységhez. Az új rendszer a kis- és közepes vállalkozásokat is érinti.
2022.11.25

Biztos Kezdet Gyerekház – Egy jó példa az esélyegyenlőség előmozdítására

Az esélyegyenlőség valamint a pártpolitika mentes párbeszéd előmozdítása jegyében rendeztek ma országos konferenciát Kecskeméten. A rendezvény résztvevői délután a kisgyermekes roma családokat segítő kecskeméti Biztos Kezdet Gyerekházba látogattak, hogy az ott zajló szakmai program tapasztalatairól szerezzenek tapasztalatokat.
2022.11.24

Dr. Kocsis Krisztián – egy rendkívüli ember a Esély-es Esték! sorozatban

Valódi és hiteles példakép lehet a hazai roma közösség számára az a cigány származású kutató, aki az Esély-es Esték! csütörtök esti vendége volt a Hírös Agórában. Dr. Kocsis Krisztián neurobiológus, agykutató a mecseki putriból küzdötte fel magát és lett elismert szaktekintély.
2022.11.23

Összeütközött két autó Kecskeméten

Két autó ütközött Kecskeméten a Halasi út és a Könyves Kálmán körút kereszteződésében. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.
2022.11.22

Szalontai Zoltán western lovas a KTV Sportmagazinjában

Egy különleges sport, a western lovaglás volt az egyik téma a KTV hétfői Sportmagazinjának. A műsor vendége Szalontai Zoltán western lovas volt, aki közelmúltban 4. helyen végzett az Olaszországban megrendezett Európa Bajnokságon Cutting szakágban.
2022.11.22

Útburkolat javítások térségünkben

Ma is a térség több útszakaszán zajlanak útfelújítások. Összegyűjtöttük a legfontosabbakat.
2022.11.21

Találkozó a Kecskemét City Balett sztárjaival

Látott Ön mostanában bármilyen zenés előadást a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban? Esetleg nem mindennapi táncszínházi előadást? Nos, ezeknek főszereplői a teátrum balett-tagozatának, a Kecskemét City Balettnek tagjai voltak, akik egész évadon át erőn felül dolgoznak. Éppen a napokban értek haza Bosznia-Hercegovinából, ahol vendégjátékon jártak Szárnyalás című előadásukkal.
Marko Gavrilovic várakozásai
2022.11.18

Scoregoal: a Nyíregyháza ellen térhetünk vissza a győzelmek útjára

2022-ben még hét bajnoki összecsapás vár az SG Kecskemét Futsal csapatára, az első hazai környezetben a Nyíregyháza ellen lesz november 21-én, hétfőn 19 órától.
2022.11.18

Gyermekként ellopta a kisautóját - most bosszút állt érte

Egy 20 éves férfivel szemben nyomoztak a kalocsai rendőrök, aki megütötte és meglopta ismerősét, amiért az megvádolta, hogy gyerekként ellopta a kisautóját.
2022.11.18

Katona Bálint győztes meccsen kezdett

Katona Bálint ezen a héten a magyar U21-es válogatottal Törökországban edzőtáborozik, ahol két edzőmeccset is játszik Gera Zoltán csapata. Az elsőt csütörtökön Azerbajdzsán ellen nyerte meg az együttes jó játékkal.