Több mint 150 fős vízipisztoly-csatát csaptak a Kecskeméti Fürdőben

2023. 08. 19., 16:30
Nem kevesebb, mint 155-en vettek részt a Kecskeméti Fürdőben szombat délután megtartott "vízicsatában", mellyel a hírös város egy országos Guiness-rekord kísérlethez csatlakozott.
Fotó: Csonka Tímea
A galéria 26 képet tartalmaz

A jó hangulatú esemény 14 órakor vette kezdetét a fürdő élménymedencéjében. Mint Nemcsik Mátyás, a Hírös Sport Nonprofit Kft. kommunikációs és marketing osztályának vezetője elmondta, a Guiness-rekord kísérlet miatt regisztrálni kellett a résztvevőknek, akik a fürdő jóvoltából vízipisztolyt is kaptak az ütközethez, amit utána ajándékként haza is vihettek. A néhány percig tartó örömfröcskölésnek nem voltak különösebb szabályai, mindenki mindenki ellen spriccelt, ahol csak érték egymást.

A Magyar Fürdőszövetség által kezdeményezett eseményhez országszerte csaknem 40 fürdő csatlakozott. Nemcsik Mátyás elmondta, hogy ez csak a kezdet, hiszen a jövőben is szeretnék megszervezni a vízipisztolyos mókát, remélve, hogy egyre többeket vonz majd ez a fürdőzést feldobó szórakozás.

A Magyar Fürdőszövetség célja, hogy évről-évre olyan közös programokat szervezzen, amelyek hozzájárulnak az itthoni fürdők minél szélesebb körben való megismertetéséhez, a fürdőzés népszerűsítéséhez.