Új üzemeltetője van a Domb Beachnek

2024. 05. 22., 15:36
Június 7-én indul a strandszezon a Domb Beachen. Idén még a régi formájában várja a vendégeket, jövő év május 1-jével viszont megújul majd – ígérte Czeglédi Péter, a Domb Beach új üzemeltetője.

A Hírös Sport Nonprofit Kft. kezelésében lévő Domb Beachnek idén már új üzemeltetője van, aki ígérete szerint jövő év májusára felújítja nem csak a vízpartot érintő területet, hanem a környékét is.

– Nagyon komoly felújítás vár a területre. Nem csak az épületek, de a büfé, a mosdó, a kiszolgáló létesítmények, illetve a külső terület is megújul. Lesz parkosítás, térkövezés is, hogy minden tekintetben megfeleljen a mai kor igényének a strand
— mondta el kérdésünkre Czeglédi Péter,  a Domb Beach Kft. ügyvezetője.

Az egyedülálló adottságokkal rendelkező Domb Beachet nagyon sokan kedvelik, azonban a felújítás már időszerűvé vált. Az új üzemeltető jövő év május 1-jére ígéri a terület részleges felújítását, amit viszont a későbbiekben sem hagynak majd abba. Lesznek új vízi attrakciók és ugrálóvárak is, hiszen a fő hangsúlyt a családok kiszolgálására helyezik majd, de mindezek mellett nem feledkeznek meg a fiatalokról sem. A Domb Beach továbbra is helyet ad a szórakozásnak, a fesztiváloknak és a sportrendezvényeknek egyaránt.