Újra kapható zamatos paradicsomlé a ZKI-nél

2024. 08. 22., 16:55
Elkezdődött a paradicsomlé szezonja. A 60-as évek óta állítja elő az ételalapanyagnak is számító levet a Zöldségtermesztési Kutató Intézet (ZKI) Zrt. a hírös városban. Azóta az ország több pontjáról érkeznek vásárlók, akik a kecskeméti paradicsom mellett tették le a voksukat.
Fotó: Molnár H. Boglárka
A galéria 8 képet tartalmaz

Bár az idei év sem volt kedvező a kertészet számára, és kevesebb paradicsom termett, van annyi paradicsomlé, hogy ki tudják szolgálni a vásárlókat.

A paradicsomlé annyira friss, hogy közvetlenül a megvásárlás előtt állítják elő, még forrón kerül bele az ételalapanyag a műanyag kannákba.

A paradicsomlé azon kívül, hogy friss, finom, zamatos és egészséges, a háztartásokban nélkülözhetetlen alapanyagnak minősül.

A témával bővebben a KTV Kiemelő című magazinjának ma esti adásában foglalkozunk.