Vendégünk Bogasov István, a Hírös Sport Nonprofit Kft. új ügyvezetője

2022. 12. 10., 11:34
November elsejétől Bogasov István a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője. A többek között a Kecskeméti Fürdőt és a Benkó Zoltán Szabadidőközpontot is üzemeltető cég új vezetőjét invitáltuk a Kecskeméti Televízió stúdiójába.

Rendkívül szerteágazó szerepe van Bogasov Istvánnak, a Hírös Sport Nonprofit Kft. új ügyvezetőjének, hiszen 12 intézmény tartozik a vezetése alá. A legfontosabbak ezek közül a Benkó Zoltán Szabadidőközpont, a Messzi István Sportcsarnok, a Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémia, a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark, a Kecskeméti Fürdő, a belvárosi Tourinform Iroda, valamint a Széktói Stadion.

A stúdióbeszélgetés során az ügyvezető többek között szót ejtett arról, hogy milyen tervei vannak a következő esztendőkre.

A teljes beszélgetést megtekinthetik itt:

Bogasov István ügyvezető a szerkesztőségünkbe érve meglepetést is hozott, hiszen fürdőbelépőket nyújtott át Kozák Polett főszerkesztőnek - az adomány azoknak a bántalmazott személyeknek és családoknak érkezett, akiknek a Kecskeméti Médiacentrum gyűjtést indított.

Ahogyan korábban írtuk: kapcsolati erőszak, verbális és fizikai bántalmazás, zaklatás, csalás és szexuális erőszak – többek között ezeket a szörnyűségeket szenvedték el azok a gyerekek és felnőttek, akiknek szeretne a Kecskeméti Médiacentrum támogatást nyújtani a szeretet ünnepén. A támogatott személyek elég bátrak voltak ahhoz, hogy kilépjenek az áldozat szerepből, új életet kezdjenek, de ehhez segítségre van szükségük. Több felajánlás is érkezett már, de még sokan várnak segítségre.