Zoltán Erika-koncerttel indult a kétnapos kecskeméti majális

2023. 04. 30., 20:03
Fergeteges hangulatú Zoltán Erika koncerttel indult az idei, két napon át tartó Majális Kecskeméten. Formabontó módon április 30-án, előmajálissal kezdődött a színes programokat kínáló, rendezvénysorozat a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.
Fotó: Banczik Róbert
A galéria 24 képet tartalmaz

Egésznapos (elő)majálisi programkínálattal várták a szervezők vasárnap a kecskemétieket a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. A fiatalokat gyerekzsibongóval várták, míg a jó hangulatról egész nap dj gondoskodott.

A délután sztárvendége Zoltán Erika volt, aki csapatával minden korosztályt énekre és táncra bírt. Az énekesnőt az 1986 óta tartó töretlen sikeréről kérdeztük kecskeméti koncertje után.

-Hihetetlenül szeretem azt, amit csinálok, legyen bármi gondom, bajom felmegyek a színpadra és nagyon pozitív érzések fognak el, amit remélem, hogy a közönség is átérez. A dalok szerintem önmagukban is nagyon jó darabok. A nyolcvanas években született számok igen nagy túlélők, úgyhogy én szerencsés vagyok, hogy birtokolhatok egy párat közülük.’ – mesélte a Kecskeméti Médiacentrumnak a mindig mosolygós énekesnő.

Zoltán Erika elmondta azt is, hogy nagyon sok jó emlék fűzi városunkhoz, a jó közönségen túl a ’90-es években nagysikerű tánciskolája is működött Kecskeméten.

A vasárnapi forgatag után a holnapi, május elsejei ünnepség 10 órától kezdődik a Kecskemét Táncegyüttes Májusfa táncával, amit gyermekműsor, dj show követ. Hétfő délután sztárfellépők adják majd egymásnak a színpadot. 15 órakor a Bitter Monday, 16 órától Kollányi Zsuzsi & Ritmo Akusztik lép fel, akiket Krisz Rudi és Csordás Tibi koncertje követ majd.