12 csapat versengett az V. Oroszlán Kupán

2023. 03. 14., 16:48
Ötödik alkalommal rendezték meg az Oroszlán Kupa Lions megyei sportversenyt. Sérültek és egészségesek alkották a csapatokat a vetélkedőn, amelyet az értelmi sérüléssel élők számára szerveztek. Összesen 12 csapat mérte össze ügyességét.
Fotó: Puskás Barbara
A galéria 21 képet tartalmaz

12 csapat mérte össze erejét és ügyességét ma (kedden) a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola sportcsarnokában. Ötödik alkalommal szervezte meg az Oroszlán Kupa Lions megyei sportversenyt a Kecskeméti Szent László Lions Club és a Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Intézménye.

A programot minden évben az esélyegyenlőség jegyében rendezik meg, idén is sérültek és egészségesek alkották a csapatokat a vetélkedőn. Többek között egészségügyi kvíz, színes labda célba dobás, puzzle kirakás, kosárlabda, kapura rúgás, kincskeresés és sportpoharazás várta a versenyzőket.

Összesen 14 feladatot kellett teljesíteni a résztvevőknek, akiknek idén is a Kecskeméti Szakképzési Centrum Kada Elek Közgazdasági Szakgimnázium diákjai segítettek. A nap végén mindenki értékes díjjal és sok-sok élménnyel gazdagodva térhetett haza.