Címke: Kecskeméti Szent László Lions Club
Keresés
Dátum választó
Rendezés
18 találat
2023.03.18

Kecskeméti sikerek a Lions Békeposzter-pályázatán

A Lions-klubok világszervezete több mint három évtizede hirdeti meg különleges művészeti versenyét a 11-13 év közötti korosztálynak, iskolákban és ifjúsági csoportokban, a világ 210 országában. A kiírás lényege, hogy a gyerekek kifejezzék a békéről alkotott elképzeléseiket és inspirálják a világot a művészet és a kreativitás révén. A több tízezer beérkezett alkotást országonként zsűrizik és minden Lions-kormányzóság egy munkával képviseli hazáját a nemzetközi megmérettetésen. Az idei verseny országos fordulóján a kecskeméti diákok különösen jól szerepeltek.
2023.03.14

12 csapat versengett az V. Oroszlán Kupán

Ötödik alkalommal rendezték meg az Oroszlán Kupa Lions megyei sportversenyt. Sérültek és egészségesek alkották a csapatokat a vetélkedőn, amelyet az értelmi sérüléssel élők számára szerveztek. Összesen 12 csapat mérte össze ügyességét.
2023.03.05

Az életöröm mindannyiunké - Megnyílt Harsányi Zsuzsanna jótékonysági kiállítása

Az életöröm mindannyiunké - ezzel a címmel nyílt jótékonysági kiállítás Harsányi Zsuzsanna festőművész alkotásaiból március 3-án a budapesti Klebelsberg Kastélyban. A kiállítás egy segélykiáltás, mellyel a művész szeretné felhívni a figyelmet az értelmi sérüléssel élő embertársainkra. A Kecskeméti Szent László Lions Club és a Szent Vitus Alapítvány által szervezett kiállítás egy vándortárlat, melynek első állomása a budapesti. Kecskemétre májusban érkeznek a képek.