Címke: Kecskeméti Szent László Lions Club
Keresés
Dátum választó
Rendezés
103 találat
2023.07.01

Levendula ösvényből kézműves remekek

A Kecskeméti Szent László Lions Club és a Hunyadivárosi Nyugdíjas Klub közös aktivitásaként, a lions klub által létrehozott Érzékelések kertjében levendulaszüretet tartottak 2023. június 29-én csütörtök délelőtt. A gyorskezű hölgyek alig 2 óra alatt begyűjtötték a kert elvirágzott tetemes mennyiségű levenduláit.
2023.04.28

Harsányi Zsuzsanna a jótékonysági koncertről és egészségnapról

Jótékonysági koncertet tart ma, és Egészségnapot is szervezett holnapra (szombat) a Kecskeméti Szent László Lions Club. Előbbi arról szól, hogyan segíthetünk másoknak, miközben kellemesen kikapcsolódunk, utóbb pedig arról, hogyan tehetünk magunkért: ingyenes látásvizsgálat, vércukor és vérnyomásmérés, diabétesz szűrés diatetikai tanácsadás várja a résztvevőket.
2023.04.24

Jótékonysági CSÍK Zenekar koncert

A Kecskeméti Szent László Lions Club 2023. április 28-án 19.00 órától jótékonysági CSÍK Zenekar koncertet szervez a Hírös Agórában. A koncerten az együttes a fellépti díjából 1 millió Ft-ot, a Hírös Agóra a terembér jelentős részét felajánlotta a klub jótékonysági céljaira: a 2 éve a klub által létrehozott Érzékelések Kertje további szépítésére, gondozására és ingyenes szemszűrő programjaira.
2023.04.02

A Szent László Lions Club két eseményét is megtisztelte jelenlétével a japán nagykövet

2023. április 1-én 12.30-tól a Kecskeméti Szent László Lions Club újabb 2 fával bővitette az általuk létrehozott Aomori parkot és a mellette lévő Érzékelések kertjét. A faültetésen részt vett őexelenciája Otaka Masato úr is, Japán magyarországi nagykövete. Az Aomori park egy japáncseresznye-fával bővült, míg az Érzékelések kertjében a vandálok által kitört gyümölcsfa helyére került egy madárberkenye csemete.