50.000 Ft értékű Aldi vásárlási utalványt nyerhet a Plazma Centerrel és ez csak egy a sok meglepetés közül

2023. 04. 06., 10:00
Ments életet és nyerj 50 000 Ft értékű Aldi vásárlási utalványt! A Plazma Center most is hálás azoknak, akik plazmaadásukkal segítenek a bajbajutottakon, így akik április 6-áig foglalnak náluk időpontot és részt vesznek a tojáskereső nyereményjátékukban, megnyerhetik a nagyértékű ajándékutalványt.
A galéria 3 képet tartalmaz

A Plazma Center most sem feledkezett meg arról, hogy részt vállaljon egy-egy alapítvány vagy szervezet megsegítésében, így most a Varázshegy Alapítvány munkáját segítették a 150.000 Ft-os támogatásukkal. Az adományt Kádár-Németh Magdolna, a Plazma Center vezetője nyújtotta át jelképesen Hajas Henriettának, a Varázshegy Alapítvány kuratóriumi elnökének.

A Varázshegy Alapítványhoz a Széchenyi sétányi és a Juhar utcai óvoda tartozik. Célja, hogy segítse a nevelő munkát a gyermekeknek szükséges eszközök beszerzésével, igényesebbé tételével, a tehetséggondozás hátterének a biztosításával. Rendkívül hálásak vagyunk a Plazma Centernek, hiszen nem először támogatják az alapítványt. Általuk sikerült már a tehetségsegítő műhelyek vizuális és zenei eszközeinek beszerzése. A mostani adományukkal a játékállományt bővítjük, futóbicikliket vásárolunk és beszerezzük az árnyékolókat is az udvarra
— adta hírül Szebellédi Ildikó, a Kálmán Lajos Óvoda intézményvezető helyettese.

A Plazma Center mindennapi hősei, maguk a plazmaadók, akik életmentő segítséget nyújtanak a rászoruló betegeknek. Ezért a központ hálája és elismerése jeléül nemcsak készpénzzel jutalmazza a plazmaadók fáradtságát, hanem tematikus napjaikkal is, ahol értékes nyereményekkel és jó hangulattal várják a donorokat.

Tojáskereső Nyereményjáték

Április 6-án, csütörtökön a Tojáskereső Nyereményjáték keretében azok, akik ellátogatnak a Plazma Centerbe Kindertojást kapnak ajándékba, de nemcsak egy finomsággal gazdagodhatnak, hanem részt vehetnek a napi nyereménysorsoláson, ahol gazdára fog találni egy 50.000 Ft értékű Aldi vásárlási utalvány. Ezen a napon hosszított donorfogadási idővel várnak titeket, így 20 óráig kérhettek időpontot.

Ne csüggedjenek azok sem, akik lemaradnak!

Azokra a meglévő és leendő donorokra is gondolt a Plazma Center, akik a tojáskeresésről lemaradtak, hiszen áprilisban minden héten meglepetésekkel jelentkeznek majd. Ilyen lesz például az Alíz Csodaországban nap, ahol megnyerhetik az 5.000 Ft értékű Aldi vásárlási utalványt. Azok között, akik legalább egy tematikus napon részt vesznek, kisorsolják a főnyereményt, ami egy családi belépőjegy az izgalmakat rejtő Csodák Palotájába. Te rátapintasz a lényegre?

Hogyan válhatsz plazmaadóvá?

Életkorod 18 és 60 év között van, a testsúlyod pedig 50 és 130 kg között mozog. Továbbá meg kell felelned a plazmaadást megelőző alkalmassági vizsgálaton.

Válj te is igazi hőssé!

A vérplazma kiemelten fontos alapja számos gyógyszernek, amely életet menthet és más, szintetikus úton nem előállítható. A Plazma Center önkéntes hősei többszörösen is segítenek egy-egy plazmaadás alkalmával, hiszen nemcsak megmentik mások életét, hanem az életminőségük javításában is segítenek. A plazmából előállított gyógyszerek többek között ugyanis segítenek a vérzékenységben, májbetegségben szenvedőknek, a szervátültetésen átesett, valamint az égési sérültek számára.

Csatlakozz a Plazma Centerhez, legyél te is plazmaadó és ne felejtsd, te is lehetsz hős!

Plazma Center Kecskemét

6001, Kecskemét, Kálvin tér 10-12. (II. emelet, a nagy Posta oldalában) 
Tel.: +36 76 545 235 

Április 7-én, 8-án és 10-én a Center zárva tart!

Nyitvatartás:
Hétfő: 8:00-18:30 
Kedd: 7:30-18:30 
Szerda: 8:00-18:30 
Csütörtök: 7:30-18:30 
Péntek: 7:30-18:30 
Szombat: 7:30-15:30 

Az Ön vérplazmája is életeket menthet! Ha szívesen segítene beteg embertársain, keresse a Plazma Center barátságos munkatársait: www.plazmacenter.hu

(x)