88-an indultak a Mátyás-napi tekeversenyen

2024. 02. 23., 17:27
Mátyás-napi tekeversenyt szervezett a Kecskeméti Nyugdíjasszövetség a Rendőrségi Nyugdíjasok Bács-Kiskun Megyei Egyesületével. Az pénteki eseményen 22 csapat, mintegy 88 versenyző vett részt.
A galéria 39 képet tartalmaz

Vidám hangulatú tekeverseny zajlott ama a MÁV Kultúrház tekepályán. A Mátyás-napi tekeversenyt második alkalommal szervezte meg a Kecskeméti Nyugdíjasszövetség a Rendőrségi Nyugdíjasok Bács-Kiskun Megyei Egyesületével. A programon 22 csapat és mintegy 88 versenyző vett részt.

– A Rendőrségi Nyugdíjasokkal együtt szervezzük a versenyt, az ő fejükből pattant ki az ötlet még a múlt évben. Szakmailag is felelnek a versenyért - mondta a helyszínen Kormányosné Makai Eszter, elnök, Kecskeméti Nyugdíjasszövetség.

Az esemény célja a közösség építése és az aktív kikapcsolódás volt. A verseny végén még örömgurításokat is tartottak, amelybe beszállt Nemcsik Mátyás, a Hírös Sport Nonprofit Kft. kommunikációs és marketing osztályának vezetője, valamint kollégája, Gál Zsombor marketing munkatárs is.

– Remek közösség verődött össze, mi is kipróbáltuk ezt a sportot, ami hasznos időtöltést és aktív kikapcsolódást nyújt az időseknek - nyilatkozta Gál Zsombor a tekézés után. A Hírös Sport Nonprofit Kft. ajándékkal is készült a mai verseny első három helyezett csapata számára.

Fontosnak tartjuk azt, hogy ezeket a programokat támogassuk, ezért a legjobbaknak belépőket ajánlottunk fel a Kecskeméti Fürdőbe, az élményfürdőbe és a szauna világba is
— árulta el Nemcsik Mátyás.

A Hírös Sport Nonprofit Kft. kommunikációs és marketing osztályának vezetője hozzátette, hogy a későbbiekben is szeretnék tartani a kapcsolatot a Kecskeméti Nyugdíjasszövetséggel, amely számos programot szervez a szépkorúaknak. Az eseményen tombolahúzáson vehettek részt a versenyzők. Díjazták az első három helyezett csapatot, valamint a legjobb női és férfi tekézőt. A végén pedig minden csapat ajándékban és emléklapban részesült.