Scoregoal: Sallai érezte, hogy a DEAC ellen be fog találni

2024. 09. 14., 18:18
A kecskeméti nevelésű Sallai Bence a nyáron tért vissza az SG Kecskemét Futsal kötelékébe, és csütörtökön a Debrecen ellen a szezonbeli első találata is megszületett.

Sorozatban négy győzelem van a tarsolyban, a legutóbb neked is sikerült eredményesnek lenni. Milyen érzés volt újra kecskeméti mezben, hazai pályán betalálni?

Természetesen az a legfontosabb, hogy sikerült megszerezni a negyedik győzelmünket zsinórban, ami miatt nagyon boldogok vagyunk, és én is, hogy góllal tudtam hozzájárulni. Meccs előtt már többen is megjegyezték a csapatból, hogy meg kell szerezzem az első gólomat idén. Számítottam rá, hogy több játékperc fog jutni, mint az előző meccseken, így én is éreztem, hogy nagy sanszom van erre. Annyira, hogy félidőben az öltözőbe menet, az ellenfél csapatát erősítő Kovács Ádámnak a fülébe is súgtam, hogy ma gólt fogok rúgni! Ez a második félidő közepén meg is történt, amely után nagyon felszabadultnak és boldognak éreztem magam, pláne hogy ez pont hazai pályán sikerült!

Hétfőn a Haladást is legyőző Berettyóújfaluhoz utaztok. Mit vársz a meccstől?

Egy hosszú út vár ránk, és egy erős ellenfél. Nem lesz egyszerű a dolgunk, mert kevés csapat jön haza Berettyóból ponttal, pontokkal, viszont mi úgy készülünk, hogy minden meccset meg szeretnénk nyerni. Ez alól a hétfői sem kivétel, tehát a 3 pontért utazunk!

Forrás: Scoregoal