A Kispest otthonában köszörülné ki a csorbát a KNKSE

2023. 03. 15., 20:05
A női kézilabda NB I/B emblematikus csapatához látogat pénteken a Kecskeméti NKSE. A Kispest mindig kemény dió, Mátrai Péter, a Kecskemét vezetőedzője ezúttal abban bízhat, hogy feledtetni tudják a legutóbbi, Orosháza elleni meccs első félidejét, és 60 percen keresztül kemény küzdelemre kényszerítik a fővárosi alakulatot.

A két gárda ősszel a hatodik fordulóban találkozott egymással, akkor a Kecskemét a legerősebb keretével állt ki a találkozóra, ám egy góllal alulmaradt a Messzi István Sportcsarnokban (33-34).

A Kispest jelenleg 9. a tabellán; kilenc győzelem mellett egy döntetlent és tíz vereséget jegyez. Szabó Edináék utoljára a 17. fordulóban tudtak győzni, a PEAC csapatát múlták felül, azóta háromszor kaptak ki (A DVSC U19, a Kozármisleny és a Vasas gárdájától), és egy döntetlent játszottak (a Ferencváros U19-es alakulatával).

A Kecskemét 15. a tabellán, tekintve, hogy a Pénzügyőr csapata visszalépett a bajnokságtól, így azonban a KNKSE neve mellett két döntetlen és két pont szerepel.

Mátrai Péter vezetőedző (Kecskeméti NKSE): - Mindenképpen szeretnénk kijavítani a múlt heti elkeserítő hibáinkat, sokkal jobb játékkal szeretnénk előrukkolni a Kispest otthonában. Átbeszéltünk a sarokpontokat, mit kell kijavítanunk a pénteki találkozóig, bízom benne, hogy ezeket meg is tudjuk valósítani a mérkőzésen.

Kispest NKK – Kecskeméti NKSE

Női kézilabda NB I/B, 21. forduló

2023. március 17. péntek, 18:30

Soroksári Sportcsarnok

Vezeti: Gulybán, Juhász