Alsóházi rangadóra készül hazai pályán a KNKSE

2022. 12. 08., 13:02
Két héttel ezelőtt éppen a Messzi István Sportcsarnokban szerezte meg első győzelmét a bajnokságban kecskeméti női kézilabdacsapat. Azóta Kozármislenyben ugyan kikapott, de a két gárda játékereje között osztálynyi különbség van. A KNKSE még nem engedte el a bennmaradásról szőtt álmait, hiszen hosszú a bajnokság, ám céljai eléréséhez folytatnia kell a pontgyűjtést.

A kecskeméti lányok aktuális ellenfele a Gárdony-Pázmánd NKK, amely eggyel több mérkőzést játszott, mint a hírös városiak, és egy hellyel megelőzi a tabellán is. A Gárdony a 15., a Kecskemét a 16. helyről várja a vasárnapi rangadót.

A Gárdony-Pázmánd NKK kétszer győzött idén, a Tempo ellen (30-28) és az újonc PEAC otthonában (21-25). A Tempóval már a KNKSE is megmérkőzött, és azt a találkozót a fővárosiak a vártnál simábban megnyerték. Mátrai Péter tanítványainak tehát ezúttal sem lesz könnyű dolguk, de igyekeznek győzelemmel kiszolgálni a hazai közönséget.

Mátrai Péter vezetőedző (KNKSE): - Komoly játékerővel bíró csapat érkezik hozzánk, erősítettek egy balátlövővel, továbbá kettős játékengedéllyel élvonalbeli játékosok is csatlakozhatnak hozzájuk, úgyhogy az eddig megszerzett pontjaik megtévesztőek lehetnek. Bízom benne, hogy a kozármislenyi fiaskó után most  kettőzött erővel hajtó, motivált csapat küzd majd a pályán, ahogy a Pénzügyőr ellen tettük. A kecskeméti fiúk játszanak előttünk az Ajkával, sok sikert kívánunk nekik, reméljük, hogy győzni fognak, és ezen felbuzdulva a közönség ottmarad a mi meccsünkön is, mi pedig ezt ponttal, pontokkal háláljuk meg. Szeretnénk győzelemmel megörvendeztetni a közönséget az év utolsó hazai meccsén!

Kecskeméti NKSE – Gárdony-Pázmánd NKK
Női kézilabda NB I/B, 12. forduló
2022. december 11. vasárnap, 17:00
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Vezeti: Csányi, Gadányi