Az új közösségi házban tartották a hunyadivárosi gyereknapot

2023. 05. 29., 17:01
A közelmúltban átadott hunyadivárosi közösségi házban tartották a városrész gyereknapját vasárnap. Zene, tánc és felhőtlen szórakozás várta a közösségi házba és a Népmese játszótérre érkező kicsiket és a nagyokat.
A galéria 13 képet tartalmaz

Zenés napindító tornával indult a nap vasárnap az első hunyadivárosi gyereknapon. A nap további részében mozgásos gyerekjátékok, zeneovi, családi sportverseny és interaktív gyerekműsor várta a kicsiket egész nap.

Ez az első hunyadivárosi gyermeknap. Próbáltuk bemutatni a közösségi háznak a programjait, azokat is, amelyek egész évben folyamatosak lesznek, de egyaránt népszerűek voltak a baba-mamás zenés programok, illetve a mozgásos események. A Népmese játszótéren a Hírös Rescue Team tartott kutyás bemutatót, ami a kicsik és a nagyok érdeklődését is lekötötte
— ismertette a vasárnapi gyereknap főbb programjait Lesku Katalin, a közösségi ház rendezvényszervezője.

Hozzátette: várakozásaiknak megfelelő volt a gyereknap fogadtatása, nagy érdeklődésre tartott számot szinte minden programjuk. A napot egy könnyed koncert zárta, ami az idősebb korosztálynak is kikapcsolódást nyújtott.

Gödény Anikó barátommal fogunk délután egy órás, felnőtteknek szóló műsort csinálni. Lesznek benne retro-dalok, de közismert slágereket is fogunk énekelni. Ma egész nap a kicsiké volt a főszerep, de úgy gondoljuk, hogy a felnőtteknek is kijár ennyi szórakozás
— mondta a közösségi ház udvarán délután koncertező duó egyik tagja, Olasz Csaba.

Olyan egész napos programok színesítették a hétvége második napját, maradandó élményt nyújtva a picuroknak, mint a kézműves sarok, a kincskeresés, a csillámtetoválás vagy az arcfestés.