Címke: Hunyadiváros
Keresés
Dátum választó
Rendezés
158 találat
2024.01.06

Szabályozzák a kutyafuttató használatát Hunyadivárosban

Évindító megbeszélést tartott péntek este az új közösségi házban a Hunyadivárosi Kutyások Közössége. Az önszerveződő társaság Pászti András önkormányzati képviselő jelenlétében megkezdte az idei évi feladatok megtervezését, és az ezer négyzetméteres, helyi kutyafuttató használatának további feltételeiről tárgyalt.
2023.12.19

Hunyadivárosi adventi vacsora

Évről-évre gyarapodik a szponzori, támogatói, segítői létszám a hunyadivárosi adventi vacsorán, ami jól mutatja, hogyan erősödik maga a városrészi közösség is. Az első jótékonysági vacsorát tegnap, hétfőn tartották, a másodikra pedig ma kerül majd sor. Pászti András képviselő hétfő este köszönetet mondott a támogatóknak, és ismertette az évben megvalósult fejlesztéseket, eseményeket.
2023.11.29

Idén is lesz élő adventi naptár Kecskeméten

Vasárnap gyújtjuk meg az első adventi gyertyát, december 1-jével pedig Kecskemét több városrészében is elindul az adventi ablaknyitogató program. Információink szerint idén Hunyadivárosban, Kadafalván és a Katonatelepen is megszervezték a karácsonyváró közösségi rendezvényt. Nem csak a résztvevők, de a városrész apraja-nagyja is figyelemmel kíséri majd, melyik nap melyik ablak öltözik ünnepi díszbe.
2023.10.06

Bababörze lesz a Hunyadivárosban

Október 8-án, 9-12 óráig bababörzére várnak minden érdeklődőt a Hunyadivárosi Közösségi Házba. Őszi, téli ruhákkal, játékokkal, kiegészítőkkel várják a vásárlókat.