Címke: ajándék
Keresés
Dátum választó
Rendezés
75 találat
2024.01.08

TOP-5 nagyszerű ajándék nőknek

Egész évben a sok különleges alkalom és ünnep miatt olyan érzésed lehet, mintha mindig friss ajándék ötletek után kutatnál. Az évfordulóktól a születésnapokig, anyák napjától karácsonyig nem könnyű bevásárolni életed összes nőjének – különösen, ha a szóban forgó nő olyan valaki, akinek már mindene megvan, amire szüksége van.
2023.12.28

Tele volt a bevásárlóközpont az első munkanapon

Ruhákat, cipőket, sőt, ékszereket is visszavittek az üzletekbe karácsony után. Leggyakrabban a méretprobléma miatt szerették volna kicserélni az ajándékot a vásárlók. A bevásárlóközpontokba sokan ezért érkeztek 27-én. Az üzletek általában egy hónapot adnak a cserelehetőségre.
2023.12.18

Karácsony a cipősdobozban

Már hagyomány a kecskeméti Mercedes-Benz Schuléban, hogy személyre szabott ajándékokkal kedveskednek a rászoruló gyerekeknek. Idén 12. alkalommal szervezték meg a „Karácsony a cipősdobozban” elnevezésű akciót, ennek keretében több mint 120 cipősdoboznyi ajándékot gyűjtöttek össze az intézmény diákjai és pedagógusai. A csomagokat hétfőn délután egy meghitt ünnepség keretében adták a Városháza dísztermében.
2023.11.29

Fashion Reggeli: A csillogásé a főszerep!

Készüljetek hölgyek, a következő Fashion Reggeli óriásit fog szólni! Ezen a délelőttön a csillogás kap főszerepet! Jön a karácsony, nyomában szorosan a szilveszterrel, engedd, hogy magával ragadjon a hangulat már most, december 9-én a Fashion reggelin!
2022.12.29

Hogyan cseréljük ki a karácsonyi ajándékot?

A karácsony utáni napokban általában sok vásárló jelenik meg az üzletekben azért, hogy a kapott ajándékot visszaváltsa, kicserélje. A hibás termékeket a kereskedőknek meg kell javíttatni vagy ki kell cserélni, azonban a hibátlan, rosszul választott ajándékokat nem kötelesek visszavenni. A helyzet az internetes vásárlás esetén lehet a legegyszerűbb.
2022.12.21

Egyedülálló szülők karácsonya

45 egyedülálló szülőnek és gyermekeinek szeretné szebbé varázsolni a karácsonyát az Egyedülálló Szülők Klubja. Kedden délután a Szentcsalád Plébánián adták át az összegyűjtött adományokat és kívántak mindenkinek kellemes ünnepeket.
2022.12.20

KTE kosárlabda: te ne félj, elég, ha az ár fél…

Te ne félj, elég, ha az ár fél... Bocsánat a béna szóviccért, de reméljük, megbocsátanak érte szurkolóink, ha látják, az elképzelésünk valódi, értékes és nemes – írja közleményében a KTE Kosárlabda Klub. Röviden: félárú a mörcs, hogy kevesebbet költs!