Címke: Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház
Keresés
Dátum választó
Rendezés
221 találat
2024.01.15

450 ezer forintos adomány a gyerekosztálynak

A tiszakécskei Barack Thermal Resort tulajdonosai - Szabó Attila, Szabó Éva és Szabó Istvánné, továbbá a komplexum megannyi vendége – 450.000 Ft támogatással segítik a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványt és általa a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Csecsemő-és Gyermekgyógyászati Osztályának munkáját.
2023.04.03

Kedden nyit az Egynapos Sebészet

Április 4-én tartják az első az beavatkozást a kecskeméti Egynapos Sebészeten. Az új épületben három műtő, 19 betegszoba és számos kiszolgáló helyiség létesült. Többek között sebészeti, szemészeti, kézsebészeti, ortopédiai, traumatológiai és egyéb szakirányú műtétek végezhetők el itt.
2023.03.31

Közel 10 millióval támogatta a kórházat a Jurátus Hungary Kft.

Átadta közel 10 millió forintos adományát a Jurátus Hungary Kft. a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Invazív Kardiológiai Osztályának. Március 11-én rendezték meg ugyanis a Jó Szívvel Tavaszköszöntő Jótékonysági Estélyt, majd egy árverést, melyeknek köszönhetően összegyűlt a hatalmas adomány. A két esemény célja az volt, hogy egy 11,4 millió forintos mobil betegőrző monitort vásároljanak az osztály javára.
2023.03.13

Jó szívvel: a kórházért rendeztek jótékonysági bálat a Sheratonban

Nagy sikere volt a Jurátus Hungary Kft. által szervezett jótékonysági bálnak szombaton a Sheraton Hotelben. A Jó szívvel című esemény célja az volt, hogy egy 11,4 millió forintos mobil betegőrző monitort vásároljanak a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház invazív kardiológiai osztálya javára. Az estély főszervezőjeként dr. Kócsó Sándor elmondta, hogy nagyságrendileg 8 millió forint gyűlt eddig össze.
2023.03.04

Pszichiátriai betegek művei láthatók a kórházi Lift Galériában nyílt kiállításon

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Pszichiátriai Osztály Nappali Kórház Művészeti Műhelyének nyílt újabb kiállítása a héten a Nyíri úti székhely előcsarnokában található Lift Galériában - adta hírül a kórház Facebook-oldalán szombaton. Az impozáns kiállításon az ellátottak által készített kerámiatárgyak, festmények, fotók és versek csodálhatóak meg április végéig. A tárlat végén a kiállított darabok egy jótékonysági vásár keretében meg is lesznek vásárolhatóak, ezzel a műhely munkáját támogathatjuk.
2023.03.04

Stúdióbeszélgetés a Jó szívvel című jótékonysági bálról

Jó szívvel címmel rendez jótékonysági bált a Jurátus Hungary Kft. március 11-én, szombaton este a Four Point by Sheraton Kecskemét Hotelben. A gyűjtés célja a megyei kórház invazív kardiológiai osztályának támogatása egy mobil betegmonitor-rendszer beszerzése érdekében. Ezzel kapcsolatban voltak a KTV Kiemelő című műsorának vendégei dr. Berta Balázs osztályvezető főorvos, valamint dr. Kócsó Sándor ügyvéd és Kovács László Zsolt agrármérnök, a jótékonysági estély szervezői.
2023.02.28

Saját épületet kapott a kecskeméti gyerekpszichiátria

Új távlatok nyíltak a kecskeméti Gyermekpszichiátriai Gondozó és Szakambulancia számára, hiszen nemrég saját épületbe költöztek. Régi álmuk vált ezzel valóra. Eddig a rendelőintézet három emeletén szétszórva fogadták a kis betegeket. Azért is nagy öröm a komfortos, gyerekbarát épület, mert a szakmára sajnos egyre nagyobb teher hárul. Ma már szinte minden nap érkezik hozzájuk veszélyeztetett fiatal. Többek között erről is beszélgettünk dr. Bódi Zsuzsanna adjunktussal, a gondozó vezetőjével.