Címke: Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház
Keresés
Dátum választó
Rendezés
36 találat
2023.03.13

Jó szívvel: a kórházért rendeztek jótékonysági bálat a Sheratonban

Nagy sikere volt a Jurátus Hungary Kft. által szervezett jótékonysági bálnak szombaton a Sheraton Hotelben. A Jó szívvel című esemény célja az volt, hogy egy 11,4 millió forintos mobil betegőrző monitort vásároljanak a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház invazív kardiológiai osztálya javára. Az estély főszervezőjeként dr. Kócsó Sándor elmondta, hogy nagyságrendileg 8 millió forint gyűlt eddig össze. Az est háziasszonya kollégánk, Molnár H. Boglárka Junior Prima-díjas szerkesztő-riporter volt.
2023.03.04

Pszichiátriai betegek művei láthatók a kórházi Lift Galériában nyílt kiállításon

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Pszichiátriai Osztály Nappali Kórház Művészeti Műhelyének nyílt újabb kiállítása a héten a Nyíri úti székhely előcsarnokában található Lift Galériában - adta hírül a kórház Facebook-oldalán szombaton. Az impozáns kiállításon az ellátottak által készített kerámiatárgyak, festmények, fotók és versek csodálhatóak meg április végéig. A tárlat végén a kiállított darabok egy jótékonysági vásár keretében meg is lesznek vásárolhatóak, ezzel a műhely munkáját támogathatjuk.
2023.03.04

Stúdióbeszélgetés a Jó szívvel című jótékonysági bálról

Jó szívvel címmel rendez jótékonysági bált a Jurátus Hungary Kft. március 11-én, szombaton este a Four Point by Sheraton Kecskemét Hotelben. A gyűjtés célja a megyei kórház invazív kardiológiai osztályának támogatása egy mobil betegmonitor-rendszer beszerzése érdekében. Ezzel kapcsolatban voltak a KTV Kiemelő című műsorának vendégei dr. Berta Balázs osztályvezető főorvos, valamint dr. Kócsó Sándor ügyvéd és Kovács László Zsolt agrármérnök, a jótékonysági estély szervezői.
2023.02.28

Saját épületet kapott a kecskeméti gyerekpszichiátria

Új távlatok nyíltak a kecskeméti Gyermekpszichiátriai Gondozó és Szakambulancia számára, hiszen nemrég saját épületbe költöztek. Régi álmuk vált ezzel valóra. Eddig a rendelőintézet három emeletén szétszórva fogadták a kis betegeket. Azért is nagy öröm a komfortos, gyerekbarát épület, mert a szakmára sajnos egyre nagyobb teher hárul. Ma már szinte minden nap érkezik hozzájuk veszélyeztetett fiatal. Többek között erről is beszélgettünk dr. Bódi Zsuzsanna adjunktussal, a gondozó vezetőjével.
2022.12.21

Boldogságtól csillogó szemek várták a Plazma Centert

Szerencsére nem a láztól, hanem a boldogságtól csillogtak a gyermekek szemei a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályán, mivel a Plazma Center jóvoltából ellátogatott hozzájuk PlazMackó és a bohócdoktorok is, akik nem csak pirossá varázsolták az orrukat, hanem még finomságokkal is kedveskedtek. Voltak, akik meglepetésükben még pár könnycseppet is ejtettek.
2022.12.21

Űrutazásban lehetett része a kórház kis betegeinek

Kedden sem maradtak élmények nélkül a gyermekek a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályán. Ezúttal a Digitális Tudásközpont munkatársai látogattak el az osztályon fekvő kis betegeinkhez, és szuper intelligens játékokat hoztak magukkal kipróbálni.