Címke: Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzata
Keresés
Dátum választó
Rendezés
3 találat
2023.08.31

Ej, mi a kő, robot kend, a vármegyeházán lakik itt bent?

Új munkatárs érkezett Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzatához. Az aprócska, humanoid robot, Pepper, hamar a csapat kedvence lett, és már mindent tud Petőfi Sándorról. Az emberi és a gépi intelligencia ötvözetének hála a kis robot képes szórakoztatóan tanítani bárkit. Hamarosan a nagyközönség is megismerheti, hiszen az önkormányzat elsősorban rendezvényeken szerepelteti majd.
2023.04.21

Polgármesteri találkozó: Bács-Kiskunba már érkeznek a fejlesztési források

Bács-Kiskun vármegye áll legjobban a vármegyék között az idén záruló TOP fejlesztések megvalósításában. Ezzel párhuzamosan elkezdődött a TOP Plusz program pályáztatása is, amelynek keretében több mint 100 milliárd forint érkezik Bács-Kiskunba a következő hét évben – hangzott el a Bács-Kiskun Vármegyei Polgármesterek Szakmai Fórumán.
2023.03.14

Március 15-ei meglepetés - Petőfi Sándor igazoltatott Kecskeméten!

Március 15-ei meglepetés - Petőfi Sándor igazoltatott Kecskeméten! Különleges március 15-ei akcióval rukkolt elő Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzata és a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Petőfi-emlékévek kapcsán. Petőfi Sándor Kecskeméten járt, és ha már ott volt, rendhagyó műveltségi igazoltatásra hívta ki az autóvezetőket.
2023.02.22

Kérdőív a vármegyei helyi termékekről

A Bács-Kiskun Vármegyei Önkormányzat célja, hogy olyan a vármegyénkre jellemző termékkosarat, termékkínálatot állítson össze, melyben a legnépszerűbb, legmegbízhatóbb helyi termékek kapnak helyet. A Fi200 nevet viselő Bács-Kiskun vármegyei termék- és szolgáltatáscsomag tartalmát a lakosság bevonásával, a vármegyénkben élők véleménye alapján igyekszünk összeválogatni, összeállítani. A vármegyei brand építésbe szeretnénk bevonni mind a 119 települést, az itt élő helyi kézműveseket, termelőket és szolgáltatókat. Tesszük ezt azzal a nem titkolt szándékkal, hogy teret, lehetőséget adjunk a helyi gazdaság szereplőinek, szorgalmas munkájuknak méltó kirakatot, marketinget biztosítsunk. Erősítsük a vármegyei, térségi identitást, a lakóhelyhez, helyi közösséghez való kötődést, a helyben boldogulást, a helyben maradást.