Címke: Bács-Kiskun Vármegyei Katona József Könyvtár
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.10.06

„Kincsestár – Örökség – Tudástár”

A Katona József Könyvtárban „Kincsestár – Örökség – Tudástár” címmel tartotta meg nyilvános összejövetelét a Nyugdíjas Könyvbarátok Klubja. A szegedi Somogyi Károly könyvtár alapítójának hagyatékáról a könyvtár egykori igazgatója, Szőkefalvi-Nagy Erzsébet beszélt a közönségnek. Somogyi Károly hagyatékát művein és azok mellé hagyott kommentárjain keresztül igyekezett bemutatni. Így bontakozhatott ki mindenki előtt Somogyi Károly esztergomi kanonok, […]
2023.10.03

Az idősek számára is fontos a kiberbiztonság

Napjainkban egyre több bűncselekmény történik a kibertérben, emiatt is fontos, hogy minden korosztály tisztában legyen a csalások típusaival. Október az európai kiberbiztonság hónapja, ezért ma az Országos Könyvtári Napok keretében Kecskeméten az idősebb korosztály is betekintést kaphatott arról, hogy milyen veszélyek leselkednek rájuk a digitális térben.
2023.09.28

Főszerepben: az idősek biztonsága és egészsége

Különleges programok vártak a szépkorúakra a Bács-Kiskun Vármegyei Katona József Könyvtárban. Az Idősek Világnapja alkalmából egészségmegőrző, közlekedésbiztonsági, valamint bűnmegelőzési napot szervezett a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Városi Szociális Közalapítvány.