Címke: bűncselekmény
Keresés
Dátum választó
Rendezés
10 találat
2022.12.12

100 milliós pénzmosás: letartóztattak egy szír férfit Kecskeméten

Letartóztatták ma délután azt a férfit, akit 100 milliós pénzmosással gyanúsítanak. A 38 éves szír állampolgár még júniusban, a bírósági meghallgatása előtt, Kecskeméten megszökött az őrizetből. A magyarországi tartózkodási engedéllyel nem rendelkező gyanúsítottat Svédországban fogták el, ma pedig már a Nemzeti Adó és Vámhivatal géppisztolyos kommandósai kísérték a Kecskeméti Járásbíróságra, ahol elrendelték a letartóztatását.
2022.12.07

Megnövekedett az online elkövetett bűncselekmények száma

Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe, ami nem mindenki számára lehet boldog és gondtalan, hiszen ebben az időszakban sokak sérelmére követnek el bűncselekményeket. Ezt bizonyítja az is, hogy az utóbbi időben egyre többen tettek feljelentést a Kecskeméti Rendőrkapitányságon online elszenvedett bűncselekmények miatt.
2022.12.02

Segítsünk együtt a bűncselekmények áldozatainak!

Bűncselekmények áldozatai számára indít gyűjtést advent idején a Kecskeméti Médiacentrum. Az Áldozatsegítő Központ közreműködésével nézőink, olvasóink segítségével tíz kiválasztott személyt vagy családot szeretnénk személyre szóló ajándékokkal meglepni karácsony közeledtével. Nézőink a Hiros.hu Facebook-oldalán „lestoppolhatják”, kinek a kívánságát szeretnék ők valóra váltani.