Címke: Campus
Keresés
Dátum választó
Rendezés
12 találat
2024.02.09

A nemzeti bank alelnöke, Virág Barnabás volt a Kölcsey Kör vendége

Csütörtökön rendezték a Kölcsey Kör pódiumbeszélgetéseinek soron következő alkalmát a Neumann János Egyetem CAMPUS-án. A meghívott vendég ezúttal a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, Virág Barnabás volt, akivel a magyar gazdaság Európában, illetve az európai gazdaság világban elfoglalt helyéről és számos más izgalmas gazdasági témáról beszélgetett dr. Kárpáti József, az egyetem gazdasági karának dékánja.
2024.02.08

Újabb járműipari cég költözött a kecskeméti CAMPUS-ra

A Kecskeméten új gyárát építő ZF Chassis Modules Hungary Kft. a Neumann János Egyetem CAMPUS Oktatási Épületében nyitja meg első irodáját a városban. A német autóipari beszállító 24 milliárd forintos beruházás keretében két új telephellyel bővíti magyarországi jelenlétét. A Kecskeméten elindult fejlesztés eredményeként 250 új munkahely jön létre.
2024.01.17

Egyetemi nyílt nap bemutatókkal, kvízjátékokkal és CAMPUS-túrával

2024 első nyílt napja is nagy sikert aratott a Neumann János Egyetemen. Ezúttal is a CAMPUS épületében ismerkedhettek meg az érdeklődők az intézmény mindhárom karával, amelyek számos programmal és hasznos információkkal várták a továbbtanulni szándékozó középiskolás fiatalokat és szüleiket.
2024.01.15

Szerdán nyílt nap lesz a Neumann János Egyetemen

2024. január 17-én, szerdán rendezi soron következő nyílt napját a Neumann János Egyetem. Az intézmény mindhárom kara számos programmal és rengeteg hasznos információval várja a továbbtanulni szándékozó diákokat alig egy hónappal a felsőoktatási jelentkezés határideje előtt.
2023.12.15

120 éves zongorát kapott a Neumann Egyetem CAMPUS-a

Zenével költözött be a történelem a Neumann János Egyetem CAMPUS épületének falai közé. Dehmal Károly mesterművét, korának legszebben szóló zongoráját helyezték el ma (pénteken) az épületben. A történelmi hangszert mától bármely zenekedvelő hallgató használhatja.
2023.11.23

Gólyabálon buliztak az elsőéves egyetemisták

Szerda este tartotta meg a Neumann János Egyetem gólyabálját a Campus aulájában. Az elsőévesek tánca után következett a vacsora, majd a buli. Megválasztották a bálkirályt és bálkirálynőt, majd élőzene és DJ szettek várták a fiatalokat. A gólyákat dr. Fülöp Tamás, az egyetem rektora köszöntötte.
2023.11.18

Hírös Szenior Egyetem - Péterné Fehér Mária Sisiről és Ferenczy Idáról

Múlt héten Péterné Fehér Mária nyugalmazott főlevéltáros, főtanácsos ’Sisi kecskeméti születésű „barátnője”, Ferenczy Ida’ című előadásával folytatódott a Hírös Szenior Egyetem. A KTV Kiemelő című műsorának péntek esti adásában ízelítőt mutattunk az előadásból, melyet jövő hét vasárnap láthatnak teljes egészében a KTV műsorán.
2023.09.04

Ahol a holnap születik - Tanévnyitó ünnepi szenátusi ülés a Neumann Egyetemen

Közel 2.000 hallgató kezdte meg tanulmányait a Neumann János Egyetemen. Ma délelőtt tanévnyitó ünnepi szenátusi ülés keretében köszöntötte az intézmény vezetősége a gólyákat. Dr. habil. Fülöp Tamás rektor köszöntőjében kiemelte: az elmúlt évek legsikeresebb felvételi kampányát tudhatják maguk mögött, a hallgatói létszám növekedése azt jelzi, egyre vonzóbb az egyetem, a helyiek körében is.
2023.08.31

Ajtót nyitni a világra! – Mesterséges intelligencia-szakértő előadásával indul a Neumann Klub

Dr. Tilesch György mesterséges intelligencia-szakértő lesz az első vendége szeptember 5-én a Neumann János Egyetem által alapított Neumann Klubnak. A Neumann Társaság MI-nagykövete, aki a Szilícium-völgyben dolgozik és tanácsot ad a NASA-nak is, 16.00-tól tart előadást arról, hogyan befolyásolja jövőnket a mesterséges intelligencia.