Címke: Campus
Keresés
Dátum választó
Rendezés
18 találat
2023.02.28

Tejes útzár lesz: ma éjjel emelik a helyére a gyalogoshidat az Izsáki úton

Hosszú előkészületek után február 28-án, kedden éjjel egyben emelik a helyére a kecskeméti CAMPUS új gyalogoshídját. Az 52-es érintett útszakaszát 23.15 és 4.15 óra között teljesen lezárják a közlekedést pedig a KFC kereszteződésénél és a Sport utca torkolatánál fogják elterelni. A két ponton kordonokkal és rendőri jelenléttel biztosítják a forgalomirányítást.
2023.02.23

Február 28-án emelik helyére az egyetem gyalogoshídját - lezárják az utat

Teljes útzár mellett, egy darabban emelik a helyére a kecskeméti CAMPUS projekt gyalogos hidjának az Izsáki út feletti részét 2023. február 28-án. A Neumann János Egyetem régi és új épületegyüttesét összekötő híd kivitelezése során fokozottan figyelnek arra, hogy ne okozzanak fennakadást a város életében, ezért a szerkezet beemelését is kedd éjjelre, a helyi tömegközlekedés üzemszünetével összhangban 23:15 és hajnali 4:15 közé időzítették. A forgalmat eközben az Izsáki út – Ipoly utca – Kiskőrösi út– Korhánközi utca – Dr. Szobonya Zoltán utca – Izsáki út útvonalra terelik - áll az alapítvány közleményében.
2023.01.31

A jövő közlekedése volt a téma a Campuson

A jövő közlekedése címmel szerveztek ma (kedd) kerekasztal beszélgetést a Neumann János Egyetem Campusán. A hallgatóknak és középiskolásoknak szóló esemény célja, hogy szakmai oldalról is megismerkedjenek a fiatalok a jövőbeni közlekedési tervekkel és megismerhessék a jelenlegi fejlesztéseket.