Címke: díjak
Keresés
Dátum választó
Rendezés
5253 találat
2023.12.15

Kórházi elismeréseket adtak át

A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház szerdán délután tartott Ünnepi Főorvosi Értekezletén - melyen részt vett a kórház menedzsmentje, a kiskunfélegyházi és kalocsai telephely vezetősége, az intézmény osztályvezető- illetve részlegvezető főorvosai, vezető ápolók, igazgatási szervezeti egységvezetők és természetesen a díjazottak- az évértékelés mellett elismeréseket adtak át. Az ünnepi műsorban közreműködött a kórház MEDrigál Kórusa Szabó Sándor karnagy […]
2023.09.26

Dabasi Gábor borász volt a KTV vendége

Sorra nyerik el a helyi, vármegyei és országos elismeréseket a kecskeméti Damax Kft. borai. A legújabb díjak kapcsán volt a KTV Kiemelő magazinjának vendége Dabasi Gábor borász, a cég ügyvezetője. A szakember a műsorban beszélt az idei szüret tapasztalatairól, például arról, hogy az elmúlt hetek meleg időjárása miatt szinte minden szőlőfajta egyszerre ért be, amely miatt jelentős tároló kapacitásra volt szükség. A műsorból kiderült az is, hogy a társaság Ausztriába és Németországba értékesíti termékeit must, illetve palackozott bor formájában.
2023.02.01

Díjazták a jégkármérséklő rendszer legjobb generátorkezelőit

Elismerést kaptak az országos jégkármérséklő rendszer országos és vármegyei legjobb generátorkezelői. – A generátorkezelők lelkiismeretes munkájukkal több tízmilliárd forintnyi jégkár megelőzéséhez járulnak hozzá, továbbá a rendszer a mezőgazdaság mellett lakossági és ipari létesítményeket, ingatlanokat és ingóságokat is véd – hangsúlyozta Dr. Nagy István agrárminiszter a január 31-i átadóünnepségen.