Címke: dr. Bagi Anett
Keresés
Dátum választó
Rendezés
7 találat
2023.10.02

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja: Dr. Bagi Anettel és Dr. Ambrózay Évával beszélgettünk

Minden évben október 1-jén tartják a mellrák elleni küzdelem világnapját. Évente több ezer nő esik Magyarországon rosszindulatú emlődaganat áldozatául, annak ellenére, hogy az időben felismert betegség esetén nagyobb a gyógyulási esély. A Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda emiatt is szervez a hónapban több figyelemfelhívó rendezvényt. Ezzel kapcsolatban beszélgetünk most, Dr. Bagi Anettel, a Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda vezetőjével és Dr. Ambrózay Évával, a MaMMa Egészségügyi Zrt. elnökével.
2023.09.21

Alzheimer séta – a demenciában élőkért

A Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda 6. alkalommal szervezte meg hagyományos Alzheimer sétáját városunkban. A séta résztvevői között idén is jelen voltak idősek és fiatalok is. A vidám, zöld szélforgókkal tarkított menettel a demenciával élők drasztikus növekvő számára hívták fel a figyelmet.
2023.09.18

Kecskemét demensbarát város

Szeptember az Alzheimer-kór világhónapja. Ennek kapcsán a számos program mellett, idén is lesz Alzheimer-séta Kecskeméten. A programmal a demenciával élők drasztikusan növekvő számára hívják fel a figyelmet szeptember 21-én.
2022.11.29

Segítség a mell önvizsgálatában - Videóval

Egy mell mulázst kapott a mai napon a Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda egy pályázatnak köszönhetően. A mell kinézetű eszköz segítséget nyújt, hogy az emberek megtanulják a mellrák elleni helyes ellenőrzést.