Címke: dr. Fülöp Tamás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
25 találat
2023.03.23

Duális képzési konferenciát tartottak az Iparkamarában

Tudástranszfer címmel duális képzési konferenciát tartott ma délután a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A konferencián az Iparkamara és a Neumann János Egyetem vezetői egy hosszútávú megállapodást is aláírtak, aminek célja a térség felsőoktatásának fejlesztése, valamint a vállalkozások és a felsőoktatás közötti kapcsolat erősítése.
2023.03.09

Neumann Kiválósági Díjátadó Gála

Ma (csütörtök) kora este kezdődött a Neumann Kiválósági Díjátadó Gála a kecskeméti Campuson. Az ünnepség előtt a helyszínről tudósított Molnár H. Boglárka. Munkatársunk dr. Fülöp Tamás rektorral, valamint dr. Csizmadia Norberttel a Neumann János Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnökével beszélgetett.
2023.01.31

A jövő közlekedése volt a téma a Campuson

A jövő közlekedése címmel szerveztek ma (kedd) kerekasztal beszélgetést a Neumann János Egyetem Campusán. A hallgatóknak és középiskolásoknak szóló esemény célja, hogy szakmai oldalról is megismerkedjenek a fiatalok a jövőbeni közlekedési tervekkel és megismerhessék a jelenlegi fejlesztéseket.
2022.12.21

Ajándékkal lepte meg az egyetem az EGYMI Juhar utcai intézményét

A Karácsony története című projekt záró rendezvényét tartották ma (szerdán) délelőtt a Kecskeméti EGYMI Juhar utcai tagintézményének aulájában. Az eseményen a Neumann János Egyetem Innovatív Járművek és Anyagok tanszékének adománygyűjtő akciójának ajándékait is átadták. Összesen 150 ezer forint gyűlt össze az intézmény alapítványának, és 114 kisautónak örülhetnek a gyermekek.
2022.11.24

AGTECO 2022 konferencia a Campuson

Mintegy 200 résztvevővel és 18 szekcióüléssel tartotta meg hagyományos, összkari konferenciáját a Neumann János Egyetem. Az AGTECO 2022-n nemcsak előadásokat tarthatnak az egyetem munkatársai. Az intézmény GRADUS folyóiratában megjelenési lehetőséget is biztosítanak a kutatóknak. A rendezvényen az egyetem tudományos díjait is átadták a legjobb publikációk tulajdonosainak.
2022.11.23

Korbarát Egyeteme lett Kecskemétnek

Korbarát Egyetem címet nyert a kecskeméti Neumann János Egyetem. A felsőoktatási intézmény a CédrusNet Kecskeméttel való együttműködése révén Magyarországon elsőként, a világon századikként csatalakozott az idősödő korosztályt támogató, őket az oktatásba minél inkább bevonni kívánó hálózathoz.