Címke: dr. Gulyás Zsolt
Keresés
Dátum választó
Rendezés
11 találat
2024.02.22

Megrázó, gondolatébresztő tárlat nyílt a Malomban a Bűncselekmények Áldozatainak Napján

Az emberkereskedelem, a prostitúció, a családon belüli erőszak áldozataira és a bűncselekmények megelőzésére hívja fel a figyelmet a Malom Központ második emeletén csütörtökön megnyílt kiállítás. Február 22-e, a Bűncselekmények Áldozatainak Napja alkalmából megrázó és elgondolkodtató performanszt is bemutatott a Malomban Sebők Maja és társulata. Az esemény kapcsán szakembereket kérdeztünk az aktuális magyarországi és kecskeméti helyzetről.
2023.11.14

Közös jövő elé néz a Gál Ferenc Egyetem és a rendőrség

Együttműködési megállapodást írt alá a Gál Ferenc Egyetem és a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden délelőtt. Az eseményen elhangzott, a rendőrség gyakorlóhelyként jelenik meg az egyetem palettáján, a rendőrség pedig a képzések terén hasznosíthatja a tudást. A rendezvény végén dr. Papp Zoltán címzetes egyetemi docens címet kapott.
2023.10.18

A rendőrök igazán jól festenek

Különleges tárlat nyílt meg ma (szerda) délután egy lenyűgöző helyszínen. A Magyar Festészet Napja alkalmából a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság néhány munkatársa meglepő oldalát mutathatta meg, ugyanis lehetőséget kaptak arra, hogy a Városházán kiállítsák festményeiket. Atárlat „A rendőrök jól festenek” címet viseli.
2023.09.22

Elindult a MetroPOLICE Filmfesztivál

Hazai filmpremierrel és közönségtalálkozóval kezdődött a MetroPOLICE Filmfesztivál tegnap este az Otthon moziban. A négynapos fesztiválra tíznél is több izgalmas és friss versenyfilm érkezett. A nyitónap vendége Nagy Borús Levente rendező, forgatókönyvíró és Szilágyi Csenge, a film egyik főszereplője voltak, akik az előadás végén hosszan beszélgettek a vendégekkel.
2023.09.20

Hazai premierfilmmel indul csütörtökön a MetroPOLICE Filmfesztivál

Igazi csemegével, egy országos premierrel és közönségtalálkozóval nyit a Hírös Agóra Otthon mozi első filmfesztiválja. Az Éger című magyar bűnügyi filmet a kecskeméti közönség már szeptember 21-én láthatja. Ám nem ez lesz az egyetlen izgalmas versenyfilm a fesztivál 4 napja alatt. Mint ahogy kísérőprogramokból is igen színes kínálat ígérkezik.
2023.09.08

Együttműködést kötött a Hírös Agóra és vármegyei rendőr-főkapitányság

Együttműködési megállapodást írt alá a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ és a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a szerződéskötés apropója a hamarosan kezdődő kecskeméti MetroPOLICE bűnügyi filmfesztivál. Az együttműködés és a filmfesztivál célja a népszerű bűnügyi filmalkotások bemutatásán túl a bűnmegelőzés támogatása.
2023.08.18

Augusztus 20. - Négy kecskeméti vehetett át kitüntetést a Belügyminisztériumban

Állami kitüntetéseket, miniszteri elismeréseket adott át az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából dr. Pintér Sándor belügyminiszter 2023. augusztus 17-én, és dr. Rétvári Bence 2023. augusztus 18-án a Belügyminisztérium márványaulájában. Elismerést kapott dr. Gyenes Vilmos csecsemő- és gyermekkardiológus, neonatológus, dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitánya, valamint Ladics Mónika, Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humánszolgáltatási Irodájának vezetője és Szabó László, a Kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium nyugalmazott tanára.
2023.03.22

Két kecskeméti rendőrt jutalmaztak

Dr. Gulyás Zsolt r. dandártábornok, vármegyei rendőrfőkapitány konkrét ügyben nyújtott kiemelkedő szakmai teljesítményéért elismerésben részesítette Szász Ervin r. törzszászlóst, a Kecskeméti Rendőrkapitányság szolgálatparancsnokát és Molnár-Szóró Johanna r. őrmestert, a Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrét
2022.12.13

Dr. Gulyás Zsolt: ezt csak szívvel-lélekkel lehet csinálni!

Magyarország belügyminisztere az Országos Rendőrfőkapitányság vezetőjének javaslatára 2022. december 1-jei hatállyal dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornokot nevezte ki a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjévé. Az új rendőrfőkapitány pályájáról és a rendőrség munkájáról beszélt a KTV Kiemelő magazinjában.