Címke: Dr. Gyenes Vilmos
Keresés
Dátum választó
Rendezés
70 találat
2023.09.21

30 milliós adománnyal támogatta a kórházat a Duna Aszfalt Zrt.

A Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítvány megalapítása óta a legmagasabb összegű – 30 millió forint-támogatásban részesült a Duna Aszfalt Zrt.-nek köszönhetően, akik nem először támogatják a Bács-Kiskun vármegyei egészségügyet. Legutóbb a koronavírus járvány idején támogatták a védekezést. Az összegből az alapítvány ezúttal a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház számára két nagyértékű, korszerű eszközt vásárolt.
2023.08.21

Magyar Arany Érdemkereszttel ismerték el dr. Gyenes Vilmos munkásságát

Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke - a belügyminiszter előterjesztésére - állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozatát adományozta a gyermekkardiológia területén végzett példaértékű szakmai munkája elismeréseként dr. Gyenes Vilmos úrnak, csecsemő- és gyermekkardiológusnak, neonatológusnak, a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház és a Magyar Református Egyház Bethesda Kórháza főorvosának, a Fornetti a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány kuratóriumi elnökének.
2023.08.18

Augusztus 20. - Négy kecskeméti vehetett át kitüntetést a Belügyminisztériumban

Állami kitüntetéseket, miniszteri elismeréseket adott át az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából dr. Pintér Sándor belügyminiszter 2023. augusztus 17-én, és dr. Rétvári Bence 2023. augusztus 18-án a Belügyminisztérium márványaulájában. Elismerést kapott dr. Gyenes Vilmos csecsemő- és gyermekkardiológus, neonatológus, dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitánya, valamint Ladics Mónika, Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humánszolgáltatási Irodájának vezetője és Szabó László, a Kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium nyugalmazott tanára.