Címke: dr. Salacz László országgyűlési képviselő
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.01.28

Elrajtoltak a futók a Yours Truly 2024-en

A IUSTITIA Egyesület a Széchenyivárosi Zöld és Pont Civil Társasággal, a Széchenyivárosért Egyesülettel és a Közösségi Értékeink Szolgálatában Egyesülettel karöltve ebben az esztendőben is csatlakozott a Yousr Truly finn eredetű nemzetközi futáshoz. Ezen az eseményen mindenki saját kedve, ereje szerinti távokkal járulhat hozzá a kilométerek gyarapításához.
2023.12.16

Fellobbant az öröm lángja - ég a harmadik gyertya Kecskemét adventi koszorúján

Ma délután Kecskemét adventi koszorúján fellobbant a harmadik láng, amely az öröm jelképe. A főtéren rendezett műsor után Engert Jakabné, alpolgármester és dr. Salacz László, országgyűlési képviselő gyújtott a meg a gyertyát. Az adventi gondolatokat Varga Nándortól, a Kecskeméti Református Egyházközség elnöklelkészétől hallhattuk. Majd Kovács Barbara, a Kecskeméti Evangélikus Egyházközség lelkésze mondott áldást. Végül két meglepetés is várta a résztvevőket.
2023.10.05

Kölcsey Kör: Hittel, ésszel, erős kézzel!

Hol a helye az egyháznak a XXI. század társadalmában? Hasznos-e a hitre épülő oktatás, képes-e az egyház jól ellátni szociális feladatokat? Többek között ezekről a kérdésekről is beszélgetett dr. Salacz László országgyűlési képviselő Bese Gergő plébánossal, aki a Kölcsey Kör Kecskeméti Tagozatának mai (csütörtök) vendége volt.
2023.09.27

Átadták a Katona József Gimnázium új futballpályáját

Mindenki örülhet Kecskemét legújabb műfüves pályájának aki a szabadban szereti rúgni a bőrt. A Katona József Gimnázium udvarán felépített új kispályás nyitott foci aréna egyből egy futsal bajnokságnak adott helyet ma, amelyre még a vármegyén kívülről is érkeztek versenyző csapatok.
2023.04.21

Bokrétaünnepet tartottak az épülő biomassza fűtőműnél

Fél éven belül megkezdheti működését a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft. biomassza fűtőműve. Mindezt ma (péntek) délelőtt jelentették be a milliárdos beruházás bokrétaünnepén. A beruházás célja, hogy megújuló energiával váltsa ki a távhőhöz felhasznált földgáz mintegy 70 százalékát, ezzel tovább erősítve a távhős lakások, intézmények ellátásbiztonságát.