Címke: EFI
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1486 találat
2023.10.17

Küzdelem a mellrák ellen

Minden év októbere a mellrák elleni kampány hónapja. Évente több ezer nő hal meg Magyarországon a rosszindulatú emlődaganat következtében. Pedig az időben felismert betegség esetén nagy a gyógyulási esély. A Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda októberben figyelemfelkeltő előadásokat szervez a megelőzés jegyében.
2023.10.02

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja: Dr. Bagi Anettel és Dr. Ambrózay Évával beszélgettünk

Minden évben október 1-jén tartják a mellrák elleni küzdelem világnapját. Évente több ezer nő esik Magyarországon rosszindulatú emlődaganat áldozatául, annak ellenére, hogy az időben felismert betegség esetén nagyobb a gyógyulási esély. A Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda emiatt is szervez a hónapban több figyelemfelhívó rendezvényt. Ezzel kapcsolatban beszélgetünk most, Dr. Bagi Anettel, a Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda vezetőjével és Dr. Ambrózay Évával, a MaMMa Egészségügyi Zrt. elnökével.
2023.08.31

Évadzáró rendezvényt tartott a kecskeméti szenior örömtánc közösség

A testi-lelki egészséget segíti már évek óta Kecskeméten a szenior örömtánc. A foglalkozásokat rendszerint a kecskeméti Egészségfejlesztési Irodában (EFI) tartják, emellett számos rendezvényen is részt vesznek a csoport tagjai. A mai napon a szenior örömtánc idei félévének történéseiről számoltak be, majd tánccal zárták a rendezvényt.