Címke: Együtt a Kecskeméti Családokért Közhasznú Alapítvány
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.12.06

Kiemelő: jótékonysági mézeskalács vásár lesz Kecskeméten

Jótékonysági mézeskalács vásárt szervez Együtt a Kecskeméti Családokért Közhasznú Alapítvány és a Hírös Koraszülöttekért Közhasznú Alapítvány december 17-én a Malom Központ második emeletén. A rendezvény céljáról és részleteiről beszélt a KTV Kiemelő magazinjában Szabóné Kis Éva az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány tagja és Elekesné Valkai Beáta ötletgazda.
2023.05.15

Májusi eső aranyat ér a Plazma Centernél

100.000 Ft-ot adományozott a Plazma Center az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány javára a Család nemzetközi napja alkalmából. A központ nem feledkezik meg a plazmaadóikról sem, hiszen aki ezen a napon ellátogat a központba, plusz 1000 Ft juttatásban részesül és részt vehet a napi nyereménysorsoláson is, ahol 10 darab életfa karkötő talál gazdára. Itt azonban még nincsen vége, hiszen a májusi eső aranyat ér a Plazma Centernél.
2022.11.18

Tegyünk együtt csodát! Adjunk egy új esélyt egy kecskeméti csodanőnek!

Egy utolsó esélyt kapott a sorstól egy hányattatott sorsú kecskeméti édesanya. Életében először végre szabad lehetne kislányával, egy szörnyű házassággal a háta mögött, ha sikerülne összegyűjtenie hárommillió forintot. Pszichológusa, Leskovics Ortelli Andrea és az E-Kecsap Alapítvány mellé állt, és gyűjtés indult érte. Olvasóink is segíthetnek, hogy közösen csodát tegyünk, és új életet kezdhessen a család.