Címke: együttműködés
Keresés
Dátum választó
Rendezés
825 találat
2023.03.23

Duális képzési konferenciát tartottak az Iparkamarában

Tudástranszfer címmel duális képzési konferenciát tartott ma délután a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A konferencián az Iparkamara és a Neumann János Egyetem vezetői egy hosszútávú megállapodást is aláírtak, aminek célja a térség felsőoktatásának fejlesztése, valamint a vállalkozások és a felsőoktatás közötti kapcsolat erősítése.
2023.02.17

Együttműködési megállapodást kötött a Musa Ryskulbekov Kyrgyz Egyetem és a Neumann János Egyetem

A 2023. február 14-én tartott ünnepélyes aláírási ceremóniára az I. Magyar-Kirgiz Rektori Konferencia keretein belül került sor. Az eseményen köszöntőt mondott Dr. Pacsay-Tomassich Orsolya. A Magyar Diplomáciai Akadémia Vezetője beszédében kiemelte a két ország kapcsolatának fontosságát valamint az egyetemek közötti együttműködés jelentőségét.
2022.12.14

Együttműködés a koordinált tehetséggondozás érdekében

Megállapodást kötött december 14-én a Magyar Kézilabda Szövetség, a Dabasi Kézilabda Club Városi Sportegyesület és a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. a minőségi tehetséggondozás érdekében. A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában Horváth László, a Magyar Kézilabda Szövetség képzőközpontok működésért felelős vezetője, Prohászka Csaba, a dabasi sportegyesület elnöke és Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője írta alá a dokumentumot.