Címke: évértékelő
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1436 találat
2024.02.17

Évértékelő - Orbán Viktor: pedofil bűncselekményeknél nincs kegyelem

Pedofil bűncselekményeknél nincs kegyelem, ezért a kegyelmi ügyben a lemondás helyes volt, és megerősít bennünket - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a budapesti Várkert Bazárban tartott évértékelő beszédében. Kilátásba helyezte a magyar gyermekvédelmi rendszer megerősítését, beszélt Magyarország zöldátállásáról, és arról is, hogy a parlament a tavaszi ülésszak kezdetén ratifikálhatja Svédország NATO-csatlakozását. A miniszterelnök beszélt az autóipar fontos szerepéről a hazai gazdaságban, külön kiemelve Kecskemétet is.
2023.12.22

Polgármesteri évértékelő: az elmúlt 50-60 évben nem történtek ilyen hatalmas léptékű beruházások

Emlékezetes év marad Kecskemét történetében a 2023-as. Megújult és mindenki előtt kitárta kapuit a kecskeméti Városháza, számos út épült és újult meg. Most készült el a hetényi bekötőút, megvalósul az Izsáki út négysávosítása. Mindemellett a kultúra területén is számos fontos eseményen vehettek részt a kecskemétiek. Az évet Szemereyné Pataki Klaudia polgármester értékelte a Kecskeméti Televíziónak adott interjújában.
2023.12.15

Küzdelmes éven van túl a Kecskeméti Vadaskert

Bár nehéz évet élt meg a Kecskeméti Vadaskert a gazdasági kihívások miatt, az állatkert országos szinten az első három helyen fog végezni, már, ami a látogatószám megtartását illeti. Az adatok szerint megközelíti a vendégek száma a tavalyit, 110 ezer körüli fővel fogják zárni az évet. Csütörtökön többek között erről is szó volt az intézmény évértékelőjén.
2022.12.11

Hunyadivárosi adventi vacsora – 18 éves hagyomány, százas támogatólista, százezres adomány

Pénteken idén is megtartották a már 18 éve hagyományos hunyadivárosi adventi vacsorát Pászti András, a városrész képviselőjének kezdeményezésére. A meghívottak azok a segítők, támogatók voltak, akik ebben az évben a legtöbbet tették Hunyadivárosért. Közel 100-an fogadták el a meghívást, és több mint százezer forint gyűlt össze a szegények javára.